Sziasztok! Nagyon sok jó ötletet adtatok , lehet mégis rászánom az idomra is a pénzt , viszont a kormányt nem sok kedvem van átfesteni az szerintetek maradjon így arany?
Én az első teló alját megfújnám ezüstre. Az arany elüt. Meg a dobot feketére. Plusz az idom a kipu mellé. És kifogástalan. Tetszik az a fehér váz. Lehet télen átfújom én is. Csak akkor oda a gyári lilám:S
Szerintem sokat számít, hogy az a kipufogótakaró idom, hiányzik, így elég ronda, és sokakat elijeszthet attól, hogy megvegyék. Ha rajta lenne az idom, egy 20-assal biztos, hogy többet érne!
Hát igazából eladom a Dt-m és az az idom hiányzik róla de 5 + postát nem ér meg nekem egy ilyen idom mert annyira sokat nem számít, és ígyis csak bukok rajta.
Sziasztok! Azért érdeklődnék , hogy van-e valakinek eladó Gianelli rezója Dt 80 -hoz , vagy tud-e?!:) Na persze elfogadható áron. Meg Bal hátsó oldalidomot.
Apuci. Én ezt odadtam 1 hozzáértőnek hogy csinálja meg nekem. És utána egyre rosszabb lett. A babetta cuccot is csak azért találtam ki mert nem akartam fuvarost hívni hogy haza tudjak jönni vele. Igazad van én ehhez nem értek, kicsit sem de én jobban elvagyok a simsonokkal. Ez túltesz a képességeimen. Nem bírok ezzel a motorral ő parancsol és ezért adom el. Pedig jól indult. Az egész akkor kezdődött mikor odaadtam a hozzá értőnek azóta egyre rosszabb csak. Lehet jobban jártam volna ha inkább én elrontom és tanulok a hibámból. Most drágán tanultam ennyi.
sziasztok nekem az a gondol vele hgy nagyon nehezen indul ha kicsit rá huzom a szivatot akkor orán száján döl belöle a füst mind a paksi erömü .. talán sok anyagot kaphat ..?
Az.
Hogy veszel egy motort.
Tök jó minden rajta, leszámítva hogy ki kell cserélni egy hengerfejpakolást.
Szétszeded, összerakod, s csak rosszabb lesz.
Bármihez nyúlsz, csak ártasz a motornak.
Pedig jó kis motorok ezek, hidd el többet ér mint egy DTR!
Az ilyen emberek szokták pl. a BMW-ket is szapulni....
Pedig egy jó technikán ülsz, csak a hozzáértés kevés.
Azt hiszed egy Simson igénytelenebb?
Annál is vannak alapvető dolgok, amit csak rutinnal, vagy szerelői szakmával tudsz orvosolni.
Tuning szimó?
Azzal még többet fogsz szívni.
Még az is szív vele, aki ért hozzá.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...