Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy 125 dt nél csörgés van se a főtengely csapágy nem lóg se a hajtókar és már nincs ötletem hogy mitől lehet ha valaki tud valami okosságot írjon köszönöm
Láttam ti régebben tárgyaltátok a hengerfej tömitést 125R-hez.
Végre eljött az alkalom, hogy én is megcsnáljam normálisan, nekem is ilyen bolti lemez van benne és nyomogatja ki a vizet lassacskán.
Milyen tömités kellene oda? Gondolom hengerfejtömités készítőhöz kell elvinnem...
Én Golf 1 nek a jeladóját vettem bele. Most éppen kerestem rá de nem találtam meg neten. De én 1200 ft körül vettem. De sajnos nem tudom hogy működik mert se aksi a gépben se világító tekercsem. Menete jó az volt nekem a lényeg. Amúgy menet méret M10X1 es.
Esetleg nem tudsz véletlenül világító tekercset 80 lc2es dthez?
Üdv: Viktor
Először is kösd ki a karbinál a bovdent akaszd ki a súberből majd a pumpából is akaszd ki, ha ezzel megvagy szétjön a hengeres cucc. Már ha olyan mint a régi 80 asokon. Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok.Aki tud légyszi segítsen. AM-6-os blokkos dt50 em van. A gázbowdent kellene cserélni,de nem tudom,hogyan szedjem szét.A tank alatt van egy fekete hengeres biszbasz,amibe a gázkartól bemegy a bowden.a másik végéről meg elágazik a karbi és az olajszivattyú felé. Nekem a felső szakaszt,ami a gázkartól jön le kellene cserélni,de nem tudom,hogy azt az elosztót hogyan kell szétszedni.Aki tud valami megoldást kérem segítsen.Előre is köszi mindenkinek.
Eladó csak Yamaha DT80 LC II, 110/50 enduro motor. Kítűnő állapot, valós 28.786km (állapotán is lehet látni) teljesen gyári (semmi mókolás, sufnituning), nem nagyon lehet belekötni. Összes gyári kiegészítő rajta van: gyári tükrök, fékkar védő gumiharang, tökéletes műszerek, még a benzincsöve is gyári! Nincs "gyanúsan" lemosva, száraz, poros, erős blokk, semmi olaj vagy vízszivárgás, tökéletes vízhűtés, különolajzás, minden műszer, zár (tanksapka, ülés, kormány) működik rajta. Elsó rúgásra indul hidegen-melegen. Aki megnézi, garantálom h nem fogom előre bemelegíteni. Nem felfúrt henger, hanem Malossi 110 ccm henger (elég drága mulatság). Németországból lett behozva, és a VÁMpapírokon is ez a henger szerepel. 2 hetes, garanciás akkumulátor Ára csak 2011.10.10.-ig 160 000FT!
Eladás oka: nagyobbra váltás
Kipróbálható és megtekinthető Budapesten a 11. kerületben.
hát nem hiszem h én lettem volna:S nem nagyon szoktam későn motorozni...de amúgy érthető h azt hitted én vagyok, tényleg nem láttam még ehez hasonló motort:D
Igen a hengerfej akkor is annyi. És pont ez mivel a henger 58-as és ezért pl az eltört gyűrű össze tudja rondítani a hengerfej szélét. És ha mondjuk veszek hozzá egy 56-os perselyt, akor a hengerfej szélés található ütődések már érni fogják a henger szélét. Én ere gondoltam.
Én két hete szedtem széjjel a motoromat és a gyűrűből egy fél centis darab volt letörve. Ráadásul a power szelepen látszik hogy beleért a dugattyú.
Láttam ti régebben tárgyaltátok a hengerfej tömitést 125R-hez.
Végre eljött az alkalom, hogy én is megcsnáljam normálisan, nekem is ilyen bolti lemez van benne és nyomogatja ki a vizet lassacskán.
Milyen tömités kellene oda? Gondolom hengerfejtömités készítőhöz kell elvinnem...
Köszi így előre is!
Én Golf 1 nek a jeladóját vettem bele. Most éppen kerestem rá de nem találtam meg neten. De én 1200 ft körül vettem. De sajnos nem tudom hogy működik mert se aksi a gépben se világító tekercsem. Menete jó az volt nekem a lényeg. Amúgy menet méret M10X1 es.
Esetleg nem tudsz véletlenül világító tekercset 80 lc2es dthez?
Üdv: Viktor
Eladás oka: nagyobbra váltás
Kipróbálható és megtekinthető Budapesten a 11. kerületben.
katonakiss@gmail.com
30-513-9699
Én két hete szedtem széjjel a motoromat és a gyűrűből egy fél centis darab volt letörve. Ráadásul a power szelepen látszik hogy beleért a dugattyú.