Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nagyobb az esély arra,hogy a kukactengelyed ment gajra!A kukactengely feladata a léptetővillák mozgatása,melyek a váltó fogaskerekeivel vannak összeköttetésben.Ehhez viszont mindenféleképp szét kell húzni a blokkot és cserélni a tengelyt vagy a villákat!Bontóban kell érdeklődni alkatrész iránt,nem érdemes újat venni!Nem jellemző erre az alkatrészre,hogy tönkremenne,szóval nem jársz rosszul egy használttal sem!
Egy tel.(DT alkatrészek):06/20 414 9431
Hát elvileg ez tolja a fogaskerekeket váltáskor!
nekem is dt50 em van de abba most 120km/h ig van de annyit nem megy csak 95 öt a yz-m meg nem tom mennyit megy
az enyém 50es és 95-öt megy de már vettem rá nagyobb km/h órát és így tom megmondani,mert a gyári az 60ig mentde a 60mellett el szalad:D
Hali még tudtok küldeni képekjet?de most váz meg hasonlók érdekelnének... köszi!
Hát ez most elszomorított, mennyiért lehet cserélni ilyen léptető villát? Egyáltalán mi ez pontosan?
ide a forumra is irhattok
vennék max100.000.ft-ért bármijen crossmotort.
minél kissebb testü annál jobb!
ha valaki hallot valamit akkor irjon.
ilozikatap@freemail.hu
Ohh az már azért gond. Enyém 140et karcolgatja atom bedölve. inkább erős 130. HA városba mész lassan, és kigyorsítasz akkor nemhagy nagy füstöt? Enyém nemrég szimmeringes volt, ette az olajat és nemment 105nél többet...
Ha a sebességet dobja ki az nem kuplungprobléma!Talán léptetővilla?Mert ha a kuplung rossz max csúszik de nem dobja ki a sebességet!
Szevasztok! Van esetleg valakinek tapasztala kuplung rendbe hozásában? Mostanában kiugrik sebességből a motor. Van egy új kuplungom, ha kicserélem a régit ez a probléma megszűnik? Köszi
Kb. 110 km/h úgy hogy nem a leg jobb mer olvastam ezen az oldalon 135km/h is
Köszi a segitséget! jok a képek!ha tudtok majd még küldeni akkor megköszönném....am nem tudjátok hol lehet kapni lánc lánkereket(hátso) olcson?köszi!
VAlami pollini hengerfélét lehet rakni Dt-re?
utsó képen lévő (szétkapot mocin) van a blokk alat egy lemez borítás, nem tudja valaki hogy olyat honan lehetne szerezni?
Pár robbantot kép:
sajna csak így darabokba van.
SAE 10W30 type SE motor olaj kell bele :P Mert ugye itt együtt van a kuplungszerkezet olajzása a váltóéval és nem mindegy hogy milyen van benne mert ha rosszat raksz bele akkor szarakodni, csúszni, ragadni fog a kuplungod. Nekem most 10W40 es van benne, nincs vele semmi bajom de lehetne jobb :)
kösszi. Csak azér kérdem mer most nem tom milyen van benne de ezzel elég olajos a kipufogom
A benzinhez MOTUL-t használtam a váltóba meg hajtóműolajat vagy vmi jó motorolajat tegyél.
na talán másodszorra Ti milyen motorolajat használtok DT-hez?
Cső Zsolt!

Sajna még egyhamar nem mert csak szeptember végén mehetek jogsira. De faterral majd lehet hogy valamikort átgurulunk összehasonlítani a Banditákat.
Ú SRácok majd el felejtettem. Dt-re hogy van a pollini cucc? LEhet rá rakni 160 ill 180 hengert? Nsr-re tudom hogy lehet de Dt-re nemtudom a power miatt. VAlaki tudna segíteni?
Hali segitség kéne...Tudtok nekem felrakni pár robbantot képet yamaha dt 125r-röl?minden érdekel és jöhet...köszi!
Azt azért ne feledd hogy a Dt, nem egy erősgép. amugy 6.ba kevés az a motor ami még érezhetően gyorsul
Végre mennyit megy?
Rövid a gázbowdened

Ahm fogalmam sincs, kevés az erő?