Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Császok ! Nekem olyan problémám van a mocimmal hogy ugye bár 6000 teljesen kinyit a power és elkezd igazán húzni viszont mikor eléri a 9000 akkor olyan mintha vissza engedném a gázt! Miért van ez? És 5-ikbe még szépen pörög de ha már felváltok 6-dikba akkor megál a fodr férő és kész nem gyorsul tovább! Mi lehet a problémája?
köszi a gyertya infót mindenkinek
mégegy kérdés:
van valakinek a dt-jén 4lábú fesszabályzó?
(a lábak egyvonalban vannak)
Az r betű annyit jelent hogy van benne egy zavarszűrő, a nagyfeszültségtöl ad ki ilyen jelet, (mint a távirányító). Ez a szűrő azt szűri meg. SZomszéd tévéje nem rezonál be , meg ha nem bovdenos, hanem infra jel adja a digitáális km órádat (yamaha R1) akkor nem zavar be amugy semmi jelentősáége. Ugyan azt tudja a sima is, olcsobb is kicsivel..
ehh... béna vagyok.. szoval ha van msned akkor sugam14@hotmail.com ez a régi msnem szerintem még él. nemrég betudtam jelentkezni , aztan nem. de most bentvagyok.
ha nincs msn ed akkor ímail:sugaisultimate@citromail.hu
ok a többit privatban
Hi! Nekem van pl egy nem annyira gyári állapotú eladó 50-esem, ha érdekel... Ami hibádzik rajta az: indexek és km óra hiánya, meg pöttyet szakadt az ülés, ha érdekel olyan 70 környékén megegyezhetünk.
megjöttek a válaszok mind elkelt
ini valami hasonlóval próbálkozom.. nézem a hírdetéseket , van 1 par irtam malt egyenlőre nincs válasz.
Szevasztok! Yamaha XT660X-hez keresek DT125 lábtartót - NEM gumist -!
Segítségeteket előre köszönöm!
nekem egyszer azt mondták motorosboltba hogy az R-esen van egy szürő, gyertyapipánál fönt ahol ráhozod. Látam is rajta hogy ott van, megvettem, hazamentem megnéztem a simát és furcsa mod azon is volt :D szal igazábol nem tudopm, de nekem jó volt a motoromba
ilyen árkategóriában simsont keress....
esetleg vegyél egy lepukkant dt-t és csináld meg jóra
Sziasztok!
Mi a külömbség a:
br9es és a
b9es
gyertya közt? ha valaki tudja irja meg .
Köszi.
Sziasztok srácok!

Kezdő motoros vagyok, és egy 50-es Dt-t szeretnék venni.

nem fontos ,hogy új vagy régi "csak" nelegyen elhanyagolva stb...

nézegettem hírdetéseket de olyan árak vannak (én soknak találom egy 50cm3 is motorért). Nemtudom van e itt olyan ember aki megvalna Dt-jétől és 50-80Ezer Ft között szabadulna meg.

Nemtudom ilyen árban lehet e kapni ép motort ,de minden esetre előre is köszönöm válaszotok.
ha 9000 porog akkor jol kell hgogy mukodjon!
HEhehe tombol az eszem , egy 2006os hozzászólásra irtam, picit elolvastam bocs mindenkitöl
Hát igen, zajlik az élet, de inkább ülök egy Dt-re mint egy Ts-re de ez az én véleményem. Am azt még hozzátenném hogy az R-es Dt-k karcolgatják a 27 lovat. Vannak az ujak (eu szabvány szerint 15 le max.) meg vannak a 90-2000ig amik engedettek voltak. Ráadásul ha azt nézzük, amit svájcbol hoztak be az tuti van 27 lo mert a gyártoszalagrol folytás nélkül jöttek le mert svájcba nincs folytásszabályzás csak ccm.
sziasztok! Nem rég sikerült beújítanom egy 2005-ös Dt-t. Az lenne a kérdésem h ti mi motorolajat tesztek bele? Ja és még annyi h a hátsó indexeim nem gyáriak honnan lehetne szerezni hozzá?
Előre is kösszi a válaszokat.
Szevasz Laci!

Szépséges az új jószág!
Mikor megyünk együtt újra egy kis gurulásra? Szólnék a Fickóknak is.
Köszi, Nekem most fogalmam sincs hol nyit :S mit kéne érezni ha nyít? Mert nekem most olyan 6000körül elkezd húzni mint a barom és 9000ig megy. Ugye giannelli sportrezo. Szal nem vágom hogy most akkor jol müködik e a gép.
Csá. Nekem 4500nél nyitott a power, de sajna már nem fogom többé élvezni a powerszelep nyitását mert tegnap előtt megváltam a DT-től. De majd a Bandit kárpótol, igaz abba nincs power !

Olcsó benzint minden Dt-snek!
asszem annyinál nyitott.. de már márciusban eladtam franc se tudja lehet 4500 nél:D
3500-nál nyit a powered?
hát malosimbk sztem azért nem dt fórumon kéne fikáznia dt ket mert az enyém 145 öt ment folytás nem tom hogy volt a e kipufogóba mert saját gyártásúval vettem de gyanítom hogy nem nekem még 2.ba a dt is kerékre jött tudni kell vele bánni és ha 3500 nél kinyitott a power akkor megkelett szoritanom a gyeplőt mert aménes szét akart szaladni alólam olyan erő volt benne sajna én már eladtam az enyém mert tesómat elütötték vele és szarakodott de ha tehetném vennék még 1 et DT forever
Üdv!
Ha tudtok olyan bontót ahol 125ös Dt cuccokat kapok, annak az elérhetőségeit irjátok már meg.
Kösz
sziasztok
az lenne a kérésem hogy ha valakinek van valamilyen
leírása vagy ábrák vak akármilyen hasznos imformáció
a 125 ös dt ről az lécci küljön valmai vagy akár a folytásokkal
kapcsban vagy akármi...
köszi miki
faterr@axelero.hu