Szia. Kötve hiszem, mert ő most a kicsit hidegebb időjárás miatt letette és kicsit szerelgette. A karburátorhoz egy szerelő ismerősünk nyúlt, de bizonyára elállított valamit. Már neki is írtunk, hogy néze meg, de gondoltam itt hamarabb választ kapok hogy melyik a levegőnek az állító tűje?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy van egy ismerősömnek egy Dt-je. Beindítja, szépen jár, de amint lerakja sebességbe és szépen ráteszi a kuplungot, meg akarna indulni, de szötymörög és lefullad. i csak egy egyszerű hibára tippelünk, hogy túl sok levegőt szív. De azt hol lehet állítani? Egy képet tudnátok küldeni, olyan karbiról ami Dt 50-be van, és hogy azon hol keressük azt a tűt ami a levegőt szabályozza? Előre is köszönöm/köszönjük!
a power szelep aksi nélkül is megy,de aksiról a kulcs elfordításakor tud ellenőrizni,vagy tisztítani,de az én gépemen hátul 53,elől 15-ös fogaskerék van.
ma remélem megjön a cdi végre,biztos hozza már a postás :D
Lenne egy kérdésem.: krosszgumit előre-hátulra milyet ajánlanátok méretben,mi lenne a megfelelő rá ... ?
Szasztok!
Vettem egy DT125LC2-est, megy is jól, meg minden, csupán arra lennék kiváncsi tőletek, hogy akksi nélkül, ugye a powerszelep az nem működik egyáltalán? Nincs benne akku, bár így is megy ahogy kell.
Meg még egy másik kérdés, hogy a gyári lánckerék áttétele mi ezeknek? Nekem most 16-45-ös, de így elég hosszúnak tűnik, terepen főleg, én egy olyan 15-49 körülire saccolnám a gyárit.
Elvileg de :D csak az osztály hatására az erős 3-4es tanuloból lett et olyan aki megbukott... Most már bánom hogy nem tanultam, de tavaly fontosabb volt az ökörködés meg nagyfiúskodás. Idén tanulás van aztán jelentkezés a MAMI-ba :)
én most voltam így. inkább mentem 10.be hogy jövőre tudjak mamiba menni tanulni, de ha átmentem volna forgácsolónak akkor kapnám a havi 40ezert és akkor meglenne a motor, de inkább várok még
ugye a szakmámban nem sikerült, szinte lehetetlen sajnos elhelyezkedni, ezért egy asztalosüzemben cnc marós leszek ha betanulom /még tanuló, segéd-alap szinten, mert sok fogalmam nincs róla /
Széles utat!
Alapból zárva marad.
Valszeg nem is jó rajta, és kinyitották mechanikusan.
valentin@totalcar.hu
msn: gumigyilkos@hotmail.com
Segítségeteket szeretném kérni.
Szükségem lenne pár dologra dt-hez:
- utas lábtartó
- hátsó kerékagy
- olajtartály elé való műanyag idom
ma remélem megjön a cdi végre,biztos hozza már a postás :D
Lenne egy kérdésem.: krosszgumit előre-hátulra milyet ajánlanátok méretben,mi lenne a megfelelő rá ... ?
Vettem egy DT125LC2-est, megy is jól, meg minden, csupán arra lennék kiváncsi tőletek, hogy akksi nélkül, ugye a powerszelep az nem működik egyáltalán? Nincs benne akku, bár így is megy ahogy kell.
Meg még egy másik kérdés, hogy a gyári lánckerék áttétele mi ezeknek? Nekem most 16-45-ös, de így elég hosszúnak tűnik, terepen főleg, én egy olyan 15-49 körülire saccolnám a gyárit.