Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Visszatérve erre a lendkerék lehúzó szerszámra... 80lc2)) Én a napokban megyek az esztergályoshoz, már itt a rajz az asztalomon amiket kérek, de a pontosítás végett szerintem ehhez a mocihoz M 27X1 külső menetű kell, és sima jobbmenet ( ez van a lendkerékben) a belső mindegy, mondjuk M8.

Így készíttetve max 2eFt
Jó! Sok síkert!

Van egy pár eredeti yamaha kézvédőm, érdekel valakit?
ja-ja nem occsó

ez az eszterga dolog megér 1 próbát!

körül kérdezek hátha tud vki csinálni mert nekem nemigazán vannak hozzá szerszámaim,gépeim
az baromi drága, csak egy vasdarabb 2menettel, meg egy csavarral. Keres a környéken egy esztergályost biztos hogy van, szerintem fele anyiért megcsinálja. De ha ügyes vagy és vannak menetvágoid akkor talán még te is meg tudnád csinálni, Bár balos menetvágó :S
nekem a csoka pesten azt mondta hogy kb 6e töl 13-15 ig is van mérettől és minőségtől függően
egyébként boltba hogyért adják ezeket?
sima ügy
ezért tényleg ne szedd szét
Menni fog? Mondanám hogy megnézem neked de ezért nem akarom szétkapni a motorom, föleg hogy semmi baja.
köszi
áhh felejtős.
De figyelj, fogsz egy menetfésűt kiválasztod belöle azt a sablont ami legjobban beleíllík a menetbe, (belepróbálod) felírod róla a számozást. Ránézel a menetre ha az oramitató járásával megegyező íránybe indul és onan megy befelé a spirál akko az jobbos ha elenkező íréányba (balra) akkor balos. Széne bebalagsz a boltba és megmondod hogy ilyen menetű jobbos ill ballos kell neked. És kész!
Sok síkert!
jó neked

én azt sem tudom hogy kihez fordulhatnék ilyen szerszámügyben

hacsak esetleg te nem tudsz (faterod) segíteni

aztán mittudomén postán elboltoljuk....
Kérj meg egy esztergályost hogy csináljon neked hozá. Szerintem olcsobb lesz mint a bolti.
Legalábis nekem biztos az lenne mert faterom is az
köszi így már legalább szükül a kőr
Enyém most elég szépen megy ezel a kipuffal, most 135 a rekord :D
balmenetes, de az emelkedést nem tudom
elég sűrű menete van (kicsi emelkedés)
Szia!
az lessz az!
de az emberőnk a boltba azt akarta tudni hogy:
Jobb v. balmenetes milyen menet emelkedésü és hogy mekkora stb...

na erre nem tudtam mit mondani neki!
Köszi
Szevasztok! Megoldottam a hűtővízszivárgást. Mostmár teljesen jó a motor.
Ajánlom figyelmetekbe a BRICO STORE-ban kapható Szilikonkaucsuk nevű terméket fém tubusban van mint a régi fogkrémek és sárga. -40-től +200 celsius fokig használható! Jó megoldás.
Lendkerék-lehúzóra gondolsz?
Miért néznének hülyének a boltban? Ha hülyének néznek akkor meg is van a véleményem a boltról!
125 a plafon. 100-ig ugrik rendesen, 110-től már felszálópálya kell. Ami nem teccik, hogy 2-esben nem tudom az istennek se kiemelni.
Mondjuk ez is rugalmas, attól függ abus láncom, HJC bukóm kell-e.
Csak a moci lehet valamicskével kevesebb...
Apróban fent van. 440 mondjuk.
Na sziasztok!

Segitsetek nekem abban hogy hogyan vagy mivel tudom levenni a generátor forgorészét a főtengelyről? ( dt80lc2)

Pontos szerszámot mondjatok hogy ne nézzenek rám bután a boltba!

köszi
És így mennyiért adod?
Miért hogy megy a mocid?