jó volt csak , a télen amikor össze raktam akkor nem álítotam be rendessen , szoval szerintem ott nem jó valami mert a lamellák jó állapotba voltak akkor , nem volt kedvem levenni a deknit megin
Én a helyedben azt a beállított csavart nem busztatnám.
Köze nincs a kiemelés magasságához.
Ha kicsit végiggondolod, akkor rájössz.
Mivel a DTR-nél elég beszorított a kuplung kiemelő kar holtjátéka, ugye karburátor úszóháztól kell húzzon, a bovdenházig.
Elvileg annyira kell beállítva legyen, hogy ha lekötöd a bovdent, akkor van hátrafelé, az úszóház felé minimális holtjáték.
Azon tudsz kicsit csalni, de holtjáték legyen mindenféleképpen, mert lesütöd a lamellákat.
Utána újra beállítod a bovdent.
De a fent fogást, általában lamellakopás okozza...
Az pedig csere.
De én megvárnám míg elcsúszik...
sziasztok egy olyan kérdés merre felé kell tekerni a csavart a kuplung ház oldalán mert nagyon kint fog a kuplungom és nem igazán szimpatikus, azt szeretném kicsit bentebb fogjon, jobbra ,vagy ballra előre is köszönöm DT125 R 1992
Köszz a válaszokat egyépként a dugó nem rég lett cserélve , és a hengeren még látszanak a fúrás nyomai annyira friss , és nem lett semmi baja , mert a törött gyűrü a kipufogok távozott :D
Sziasztok! A képen látható motorról szeretnék pár dolgot megtudni.
Yamaha Dt50R Léghűtéses! Megbízhatóság, alkatrész van e hozzá, teljesítménye, végsebesség,és mennyi sebességes?
Illetve mennyivel rosszabb mint vizes társai?
Napi használatra szeretném,illetve alkakmanként Barátnőmhöz eljárni (70km) és gyenge terepre a telkünkre kijárni....
Ha valakinek van ilyen motorja,illetve tapasztalata akkor ossza meg velem is. Nagyon köszönöm a segítséget!
Megnéztem próbalámpával. Csak akkor nem világított arról a kábelról, ha az akksi pozitívját kötöttem le.
Valaki megnézhetné akinek 80-as van hogy a feszszabályzóba menő piros vezetékbe van-e áram akkor is ha le van kapcsolva a gyújtás.
legegyszerűbb persze egy feszmérő (nem elírás ) de ha nincs és vasárnap van és keresgélnél valami akkus dolgot akkor egy sima próbalámpát csinálsz, 2 vezeték egy 5wattos vagy 21es 12V-s izzóra forrasztva +- és méricskélhetsz is, nem kell szikráztatni-rövidrezárni a szegény akkut.
Köze nincs a kiemelés magasságához.
Ha kicsit végiggondolod, akkor rájössz.
Mivel a DTR-nél elég beszorított a kuplung kiemelő kar holtjátéka, ugye karburátor úszóháztól kell húzzon, a bovdenházig.
Elvileg annyira kell beállítva legyen, hogy ha lekötöd a bovdent, akkor van hátrafelé, az úszóház felé minimális holtjáték.
Azon tudsz kicsit csalni, de holtjáték legyen mindenféleképpen, mert lesütöd a lamellákat.
Utána újra beállítod a bovdent.
De a fent fogást, általában lamellakopás okozza...
Az pedig csere.
De én megvárnám míg elcsúszik...
Hajt még ma valaki régi 125 ös DT MX-et? Elég ritka motor már de bontok egy ilyet ha érdekel valakit alkatrész szóljon.
ezt találtam elég jó, fordítás google-lel ha nem vagy németes.
Eladó ha valakit érdekel!
Yamaha Dt50R Léghűtéses! Megbízhatóság, alkatrész van e hozzá, teljesítménye, végsebesség,és mennyi sebességes?
Illetve mennyivel rosszabb mint vizes társai?
Napi használatra szeretném,illetve alkakmanként Barátnőmhöz eljárni (70km) és gyenge terepre a telkünkre kijárni....
Ha valakinek van ilyen motorja,illetve tapasztalata akkor ossza meg velem is. Nagyon köszönöm a segítséget!
http://www.formula3000.hu/shop...
Valaki megnézhetné akinek 80-as van hogy a feszszabályzóba menő piros vezetékbe van-e áram akkor is ha le van kapcsolva a gyújtás.
ez milyen ccm mocira vonatkozik?
gyári dobok ezek, vagy valami tuning?