nem teljesen értem amit írsz azt szerette volna megcsinálni hogy ha nem jár a motor akkor is legyen helyzetjelzőm elöl hátul, mert az R-eseken csak akkor van mindenféle világítás ha jár a motor műszerfalat leszámítva
Amúgy nem tudom nekem a 125 lc2emen van olyan, hogy parkoló helyzet. Ekkor világít az első helyzet jelző meg a hátsó lámpa. Nem tudom van e neked a motorodon ilyen. Lehet ott tudsz rajta alakítani kicsit, hogy menjen folyamatosan a helyzet jelző neked.
Kiválóü kérdések:)
Az biztos, hogy az akkut nem kellene rákötni e generátorra mint fogyazstóra :)
Kérdés, hogy a gyújtáskapcsoló miylen játékteret enged meg, van e még szabad lába, amit fel lehet hazsnálni.
Vagy esetleg lehetőség, a gykapcsolón oylan lábat keresni, ami eleve ki meg be kapcsolja valamelyik egyenáramú fogyasztót.
(pl dudát, indexet)
Erről a kapcsolt szálról lehet lehozni egy pozitívat a hátsó helyzetjelzőhöz.
Igy gyújtás állásban élből van hátsó lámpa
(a testet nem szokták kapcsolgatni)
A féklmpa már neccesebb, mert az nagyobb fogyasztó, és a maga kb 3 amperével már lehet hogy túlterheli azt ahová rákötöd.
úgy lehetne megcsinálni hogy a féklámpa kapcsolót mindent rákötni az akksira, mert hátsólámpához megy 3 vezeték 1 negatív meg 1a helyzetjelzőé és egy a féklámpáé, és ha én a helyzetjelzőt rákötöm akksira negatívat is pozitívat is, akkor a féklámpának a negatívja nemtudjuk hogy fog reagálni valszeg rövidre zár vagy nemtudom mert két irányba mehetne az áram, vagy akksiba vagy vissza a tekercsekhez(?)
Tehát megállapítottam hogy nem értek ehez és inkább nem nyúlok bele
nekem home made ledes a féklámpám, mondjuk az majdnem !1A!- fogyaszt, amúgy az összes többi ledes, és 0 a fogyasztásuk.
Viszont féklámpám így olyan, hogy vágni lehet vele, akikkel szoktam együtt motrozni, azok este szeretik ,viszont a cél az volt, hogy még verőfényes napsütésben is rohadtul látszódjak!
Elnézést elírtam. Csak már erősen alkohol hatása latt állok. Nem szeretném szétrallizni a blokkot és úgy szeretném mint a Simson megveszem megcsinálom aztán 10 évet ki kell min bírnia. Amúgy a hengerfejet meg a hengert síkolni.
hátul a helyzetjelzőm 0,006W -os, elöl nemtudom de az is kb 4-5W.
Emzoli, ha hozok egy kábelt akksi negatív és pozitiv külön kapcoslóra kötöm a helyzetjelzőket, és a gyári csatikat csak elszigetelem és otthagyom, akkor abbol lehet baj? Nem lesz gáz hogy nincs hova mennyen az az áram? Mert a yamahások nagyon összekeverték a kábeleket. Ide megy oda megy nem értem én ezt... a helyzetjelző vezetékei teljesen máshol mennek meg minden más mint a refi meg a tompított. jól megkeverték
2 hézagoló volt benne. egy vékony és egy picit vastagabb. Kivettem a vastagot akkor semmit se mozgott és kicseréltem most a vastag van benne. De éppen hogy csak mozog. Nem tudom, hogy így jó-e.
Eddig 300 km alatt megevett vagy fél liter olajat meg füstölt is mint az állat.
Nem tudom, hogy így hadjam-e!? Mennyit kellene neki mozogni alapjáraton?
Helósztok! Ez a dugó sajnos haláél komolyan boltból van ezzel vettem a mocit haza jöttem szétszedtem a tetteje nem volt kormos az oldala jó volt minden jó volt. Összeraktam mert volt vele jópár gond mentem 41 KMERT és így néz ki. Az a baj nemtudom mia jó ég lehet a mocimmal. De amikor hétvégén szétszedtem olaj volt aq karterban SOK és volt benne jó pár vas reszelék és nem tudom mi a jó élet van. A héten széthúzom és meglátjuk mi lett a baja. A lényeg jól átvertek a géppel most utsó fúrás van pénteken meghyek a hengerér 5E a fúrás ugy hogy lesíkolják a hengert is dugót is. De 100% hogy 41 KM ert mentem és így megette. meg a 3/4 e hűtő vizet is.
Sok olajat kapott a kicsike 125R, de szerintem a DT 80 pumpája is ugyan ez. Ahhoz hogy kevesebbet kapjon ki venni kell a hézagolókból vagy hozzá rakni?
Én szerintem kivenni kellene, hogy lejjbe kerüljön a nagy alátét és ne tudjon akorát mozoni az a dugó szerüség aminek a végén van egy anya.
Gyári égő milyen bele? Ha ez túl nagy és nem 100%át kapja meg az igényelt áramnak, akkor egy kicsit kisebb teljesítményű égő kisebb fordulaton jobban világítana
Heló mindenki! Itt a DT 125 ös dugóm utsó előtti méretes, 50 KM er van benne. Még látsaznaka recék a dugó oldalán. 1-2 karc van rajta de elmegy még sztem. Ha kell valakinek elbizniszelhetjük valamire. Ha nem ér semmit és nem kell senkinek felteszem a vaterára.
Amúgy nem tudom nekem a 125 lc2emen van olyan, hogy parkoló helyzet. Ekkor világít az első helyzet jelző meg a hátsó lámpa. Nem tudom van e neked a motorodon ilyen. Lehet ott tudsz rajta alakítani kicsit, hogy menjen folyamatosan a helyzet jelző neked.
Az biztos, hogy az akkut nem kellene rákötni e generátorra mint fogyazstóra :)
Kérdés, hogy a gyújtáskapcsoló miylen játékteret enged meg, van e még szabad lába, amit fel lehet hazsnálni.
Vagy esetleg lehetőség, a gykapcsolón oylan lábat keresni, ami eleve ki meg be kapcsolja valamelyik egyenáramú fogyasztót.
(pl dudát, indexet)
Erről a kapcsolt szálról lehet lehozni egy pozitívat a hátsó helyzetjelzőhöz.
Igy gyújtás állásban élből van hátsó lámpa
(a testet nem szokták kapcsolgatni)
A féklmpa már neccesebb, mert az nagyobb fogyasztó, és a maga kb 3 amperével már lehet hogy túlterheli azt ahová rákötöd.
Tehát megállapítottam hogy nem értek ehez és inkább nem nyúlok bele
de most már kinyírt ez az átvezetékelés, ugy fognak megrohadni a vezetékek ahogy vannak, egy ide megy egy oda a harmadik teljesen másik irányba....
Valaki tudna viszonyítani az övéhez képest, hogy alapjáraton mekkorát mozog?
http://youtu.be/daD4Ch9tsl0
Viszont féklámpám így olyan, hogy vágni lehet vele, akikkel szoktam együtt motrozni, azok este szeretik ,viszont a cél az volt, hogy még verőfényes napsütésben is rohadtul látszódjak!
hátul a helyzetjelzőm 0,006W -os, elöl nemtudom de az is kb 4-5W.
Emzoli, ha hozok egy kábelt akksi negatív és pozitiv külön kapcoslóra kötöm a helyzetjelzőket, és a gyári csatikat csak elszigetelem és otthagyom, akkor abbol lehet baj? Nem lesz gáz hogy nincs hova mennyen az az áram? Mert a yamahások nagyon összekeverték a kábeleket. Ide megy oda megy nem értem én ezt... a helyzetjelző vezetékei teljesen máshol mennek meg minden más mint a refi meg a tompított. jól megkeverték
Eddig 300 km alatt megevett vagy fél liter olajat meg füstölt is mint az állat.
Nem tudom, hogy így hadjam-e!? Mennyit kellene neki mozogni alapjáraton?
Azt figyeld, hogy alapjáraton is mozduljon kicsit.
Ha nem mozdul, akkor meg fog akadni...
Műhelyből írok! SOS segítség kellene.
Sok olajat kapott a kicsike 125R, de szerintem a DT 80 pumpája is ugyan ez. Ahhoz hogy kevesebbet kapjon ki venni kell a hézagolókból vagy hozzá rakni?
Én szerintem kivenni kellene, hogy lejjbe kerüljön a nagy alátét és ne tudjon akorát mozoni az a dugó szerüség aminek a végén van egy anya.
Köszi előre is.
Mivel jártál?
Szöggel?
http://www.futarmotorosbolt.hu...
és hopp egy halogén 5watt
http://bolthely.hu/tungsram/id...
hát ezek nekem újak
szal megtaláltam őket na