láttam tegnap sötétedéskor egy mocit, nem nagyvas volt
lényeg hogy olyan ledes index volt rajta hogy csakúgy vakított
tuti napos időben is jobban látszik és nem is szívja az akkut annyira.
biztonság jó, nem tudom mennyibe kerülhet és lehet-e cserélni univerzális vagy típusfüggő..
Üdv!
A képeken látható alkatrészből keresnék működőképeset. (megvételre )
Ebbe akaszkodik bele alul a kuplungbowden, és ez emeli ki a rendszert.
Szintén a képen látható DT50r -ből származik, így ha valaki csak egy évjáratot tudna mondani, nekem az is elég, hogy találjak új alkatrészt.
Mindemellett ha van valakinek ötlete, hogy mitől nyírhatta el a lánc ezt a csodát, azt is megoszthatná velem
Ma vettem észre, hogy két helyen is gyöngyözik a víz a hengerfejnél, motor nem melegszik, a hűtőfolyadék szintje nem csökken! Viszont égett szagot éreztem, amikor megálltam. Szedhetem szét b.sszameg!
Sztem az én gépemmel semmi gond nem volt, alaposan bejáratva majd asszem 4400 km nél jövök a kőbányai úton olyan 70-80 as tempóval, majd beérek a lámpához a mázsa téren ketyeg a gép, majd egyszercsak fémes hang ,leáll. ajjaj. megvártam hogy lehűljön majd betoltam, kb 1/3 teljesítménnyel hazajöttem olyan 3 km-et. Szétszedem, és akkor látom a henger meghúzva, ha hazatolom szerintem a hengernek semmi baja nem lett volna, kivettem a dugót és a gyűrű rögzítő csap kb kétharmada el volt kopva és elfordult az alsó gyűrű. Amúgy a dugattyú gyönyörű állapotú volt, szerintem azzal még most sem lenne gond, de az a csap...
Nekem kb 0,3-as alu van. Én vágtam. Nem kopog. Jól is megy. Szélcsendben pólóban óra szerint 85-öt. Amit az athena szettben vettem az semmit sem ért, kifújt 3 helyen. Fél millis lemez volt, réz színre festett acél. Volt már 1 milisem is, de szerintem nem alu, bár nem emlékszem, a 65ös hengerrel. Az is jó volt. Gyárit még nem láttam, de ebből a legfiatalabb is kb 20 éves, kétlem, hogy gyárikkal szaladgálnak.
Hát akko' legyne benne a kaktusz..bánom is én Amúgy azt hittem kisebb méretű...így nem is kéne Amúgy meg az Ambikával semmi gond ha minden rendben van a motorral...nekem már felújítás óta ment avgy 2000-et...ebből 1400-at nyélgázon kb....szal eddig meg vagyok vele elégedve..ha 5000-ret kibír nálam, az nekem már jó
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Teljesen rendbe rakva, csak önteni kell bele a benzint, és lemegy a világból!