Most voltam tesztkörön, úgy néz ki hogy jó lett. A derékszögelést egy régi könyvem alapján csináltam úgy hogy levettem a gyűrűket visszaraktam a hengert, és megkentem olajjal. Az egyik oldalt letolta az olajat a dugó, a másikon nem. Hajlítottam picit, és úgy egyik oldalt sem tolta le az olajat. Gondolom ez már egy elavult módszer, de bevállt, vagy csak a másik hengerfej pakolás miatt de meghajtottam és nem is melegszik , meg nem is folytódott meg dupla olyan távon próbáltam. Ami érdekes hogy 60nál megáll és nem pörög tovább, de ez nem gond nekem.
Sziasztok tudnátok segíteni? dt 125 lc2 kiegyensúlyozó tengelyéhez milyen csapágy való ?talán6303-ez a kuplung váltótengelyé is?
Előlre is kösz és hála!
Milyen vastag lehet az 50es MX hengerfej pakolása?
Mert amit annó kivettem gyárinak tűnik, alu és 1mm, viszont amit a tömítés szettben kaptam hozzá az 0,5mm és réz.
Idáig a réz volt bent, most megpróbálom az alut, ha rosszabb lesz nem sokáig tart visszacserélni.
Így csökken a kompresszió viszony, talán nem lesz melege.
Csináltam képeket a dugóról, majd este felteszel, van huzagolás viszont nem oldalt, hanem a tetején a menbránok felől
Az enyémben szinteres van ,ahogy az előbbi linket olvastam, mivel réz színű szemcsék vannak benne. Viszont elég könnyen el lehet melegíteni, de nem azért mert szinter-nem szinter hanem mert a féktárcsám vastagsága középen 1mm körül van.. Tehát a tárcsa baromi gyorsan átmelegszik, és akkor ende fékhatás. Persze ha normálisan 2 fékkel fékezek /ahogyan minden esetben szoktam/, és a lejtőn nem úgy mint a hülyébb autóvezetők ,hogy kiveszik üresbe ,és végig éppencsak vasalják a féket , akkor nincs gond.
Sziasztok tudnátok segíteni egy kicsit? Dt 125 lc2 be c3 vagy c4 csapágy kell a főtengelyhez? c3 ast találtam benne szerintem nem jó Ha a főtengely nincs rendesen kiórázva a két sonka emiatt csöröghet a
blokk? ilyen középmély kattogó hangot ad.
Olvasgattam, látom nem voltam elég alapos a derékszögeléssel, leszedem a hengert és több módszerrel is ellenőrzöm.
Ha huzagolt a dugó biztos ez a hiba, ha nem akkor passz, majd visszatérünk rá akkor. Attól félek csak hogy nem férek hozzá eléggé nézegetni a helyén, és kivenni a blokkot tényleg nincs kedvem.
El szeretném adni a DT-met,hátha itt valakit érdekel,bemásolom a hirdetést.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_dt_125_mx_6
sebesseg-5057100
Mármint úgy hogy benne van a csapszeg tűgörgő, és pl. a csapszeg vége legyen a függőleges pont, a hengertalp pedig a vízszintes.
kikönyökölni nem fog hangja jó,
azért nem csöppen el a dugó hogy megenné a szimeringeket, ennyire nem kell túlragozni, meg mivel 99,9%ban nincs terhelve így nem is mindennapos ez a probléma.
Csak érdekelt nem e valakinek volt hasonló esete.
Ha lesz kedven majd valami esős napon szétkapom, csak most nincs, mivel nem hajtom így nem aggaszt :)
Ha neked annyit jelent a motor, hogy megvárod míg kikönyököl, ha mezei hengerlevétellel nem látszik, semmi gond. A lustaság öl. mellesleg én kövezzenek meg, de volt, hogy egy tömítést ebbe a levegősbe vagy 4x visszatettem, ha nem fúj ki, akkor minek másik.... Keverék okozhat simán akkora hevülést, hogy megszorul. Meg a szimeringeket ha megette a hő, és falsot szív, akkor mégjobban melegszik, ördögi kör. Nem beszélve, arról, amit más is írt, nem mindegy annak a dugónak, hogy egyenesen vagy féloldalt áll a hengerben.
http://www.youtube.com/watch?v...