Sziasztok!
Keressek Yamaha dt 80 LC2-re pár idomot. Hátsó sárvédő kellene mindenestől ( a felső színezet rész és az alatta levő fekete amire a hátsó lámpát kell feltenni) Ezenkívül még kell első fejidom ez lehet lámpával vagy anélkül is. Ha a sárvédő meg van vágva kicsit lehet úgy is érdekel.
Segítségeteket köszönöm előre is!
Nem-nem. Szét szedtem, és a gyári tomítés az nekem acélból van, aminek van gyűrű a közepén, de mint tudjuk ez egyszer használatos,
a víztérnél nincs sehol átégve,viszont amit nem tudok, hogy miért nem csináltak a tömítésnek nagyobb vízteret, amikor a hengeren sokszor dupla akkora a víztér, de gondolom van valami jelentősége.
Köszönöm, tömítést apum is tud csinálni klingeritből, de gyűrűt a közepére sehonnan nem lehet szerválni, esetleg ez ön szerint jó lenne?http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Nem, az k.rvára nem normális. Nekem is ugyan ez volt a probléma. Hengerfej tömítést kell csináltatni bele, 1 mm vastagot klingeritből, fém gyűrűvel a közepén. Csakis ez az egyetlen egy megoldás van rá. Ja és hengertalp tömítés is kell másik ugye.
E L A D Ó ! ! ! !