Lenyúltam Apuci ötletét.Tényleg jól áll a gépnek ez a kis optikai tuning.És nem utolsó sorban nem került semmibe,mivel egy régi rádió(ami már rég ki lett dobva)szolgáltatta a rácsokat.A ragasztásról pont nem készült foto.Én ragasztópisztollyal oldottam meg.
egyenlőre nem árulom el,megcsináljuk wencynek is ha megvan még,mivel az országba nem vállalja egy "szaki " se.
aztán ha gondolod privátban eszmecserélhetünk.
Szia
Nem a bizniszed akarom károsítani, csak ez lesz a szakmám, és szimplán érdekel, hogy mit lehet megoldani vele? Mert olvastam még az indexes dt fórumon, hogy szétszedték a gyantát, és mind távolkeleti (mitsubishi, stb) ic-k illetve tranzisztorok voltak, amiket lehetetlenség Európában beszerezni.
nem gondoltam árra egyenlőre csak érdeklődök, mert kéne még egy kipu amit kilehet herélni... megyek a városba és nyugodtan lelépnek elém észre se vesznek, túl halk a gyári dt
1.5év szívás után megvan a hiba...ypvs vezérlő ugye ki van öntve műgyantával.
na erre M.O-on SENIK nem vállalkozott...mondván nem lehet mit kezdeni,100k az új
úgy 40 emberrel beszéltem,és mind ELMEHET A PICSÁBA!
tegnap megleltem a hibát,datasheet átnézve és arra jutottam,hogy 3000ft-os a hiba össz-vissz!
tehát hamarossan cdi,és egyéb vezérlők -akár öntött- javítást is vállalom,aki szerint meg nem lehet,az LESZOPHAT!
ja és WENCY,ha ezt látod,írj rám,megoldom alkatrész áron a vezérlődet!
Hello srácok yamaha DT 125 R-em van és menetközben befolyik a viz az olajhoz :'( szovala hütöböl elfolyikés piff bele az olajba és ien fehér lötty let olajheklyén szerintem viz olajal keveredett,de mileeht ennek az oka? vizpumpa szimering cserére szorul?
Szevasztok , kérhetek egy kis segítséget , összeraktam szépen a Dt-t biztosra mentem kopp új hengerfej tömítés szép tiszta munkával óvatosan össze raktam , a hengerfej tömítést is bezsíroztam , és a henger falán néha csöpög le picit a víz , ez miért van? Drága pénzt fizettem azért a sz**ért eléggé felidegesített.
Nekem is ez a tünete van de nekem kb 1-2,5mm-ert mozog szerintem nem normális és az enyém még csörömpöl is úgyhogy elvittem a szerelőhöz ő azt mondta hogy vagy csapágy vagy a hézagolás ment tönkre de nem tud pontosat mondani amíg szét nem húzza a blokkot szóval ez fájni fog a tárcámnak :( xD
aztán ha gondolod privátban eszmecserélhetünk.
Nem a bizniszed akarom károsítani, csak ez lesz a szakmám, és szimplán érdekel, hogy mit lehet megoldani vele? Mert olvastam még az indexes dt fórumon, hogy szétszedték a gyantát, és mind távolkeleti (mitsubishi, stb) ic-k illetve tranzisztorok voltak, amiket lehetetlenség Európában beszerezni.
Ország melyik részében laksz?
1.5év szívás után megvan a hiba...ypvs vezérlő ugye ki van öntve műgyantával.
na erre M.O-on SENIK nem vállalkozott...mondván nem lehet mit kezdeni,100k az új
úgy 40 emberrel beszéltem,és mind ELMEHET A PICSÁBA!
tegnap megleltem a hibát,datasheet átnézve és arra jutottam,hogy 3000ft-os a hiba össz-vissz!
tehát hamarossan cdi,és egyéb vezérlők -akár öntött- javítást is vállalom,aki szerint meg nem lehet,az LESZOPHAT!
ja és WENCY,ha ezt látod,írj rám,megoldom alkatrész áron a vezérlődet!
Tud valaki segíteni Yamaha DT125MX elektromos szerelésében ?
Az lenne a kérdésem, hogy esetleg véletlen nincs-e valakinek elfekvőben 80 as dt hez féknyerge és fékpofái az első fékhez ?
Mert fel ,le nem mozog !
Srácok kéne egy kis segitség 80-as dt-re szeretnék csinálni egy komolyab led dekorácit erre gondoltam :
http://led-lampa.bolt.hu/rgb-l...
Ezt be lehet kötni DT-re? Akkumlátor bírná?