ja megvan köszi :)) amúgy nem tudom sajnos elvinni a blokkom eggyenlőre nem lesz 6-os 1 ideig most pénzem sincs nagyon azért nem veszek komplett új tömítés szett-et :(( nyáron ne mvolt meló most:SS
erik tudnál adni egy e-mailt? kéne bszélünk akkor hogy hova küldjem pénzt hf tömítéssel kapcsolatban , meg hogy van - e még első gumid amiről multkor beszéltünk:)
Én is úgy vettem észre hogy 7-nél tovább nem pörög csak nagyon nehezen és oda már nem is húzatom fől így hogy szar... Msn-ed add már meg mégegyszer vagy gyere fel :)
Igen megvan a 6-os csak levan darálva :) ,ha berakom csak darál nem viszi szóval azt az 1-et kell kicserélni csak nincs pénzem drága szerelőkre én meg blokot nem húzok szét. Amúgy meg folytás van szerintem benne mert nem engedi pörögni 7 fölé , és a rezó is gyári rajta. Végdob meg nemtudom milyen de nem gyári de ki tudja mi van benne meg milyen folytás így vettem.
DT 125-ön (2004-es) mit lehet csinálni a kuplung bowden elszakadása ellen? Lent a blokknál elszakadt a gyári bowdenem. Volt rajta már vagy 3 fajta csavarozható bowdenvég, ill. forrasztottuk is már, de nem segített, 1-2 hónap (pár ezer km) alatt mindig leszakadt. :S
Mit javasoltok? Köszi előre is.
Szerintem valami kuplung hiba lehet mert eddig nem volt baj és ha húzom a kuplungot akkor máshogy zörög lehet hogy széthúllot volna a kuplung? De ahogy néztem olaj se volt benne valami sok de még nem vettem le a jobbos deknit.... esetleg egy robbantott ábrát valaki tudna adni?
Hát én nem tudom, hogy miért ilyen az enyém. A gyújtás lenne szar?
Nem tudom.
Már volt rajta 2 karbi is de egyikkel sem volt fasza. A fúvókám 240-es a gyárija. A síber mindenütt állt már rajta. Kipufogó is volt már rajta másik is. De hát nem tudok mindenből újat venni, hogy kiderítsem mi a baja. egyszerűen 5-ben már nem akar 7500-től tovább pörögni. Kompressziót is mértünk benne. Az is jó volt. legalább 3 új gyertyát vettem bele.
Hát tényleg nem tudom mi lehet vele a gond.
6. sebesség nem jó? megnézted már h 6 sebesség benne van-e a váltóba mert az enyém is csak 5 sebességes és ez sztem gyárilag annyi. Nekem is 80at megy, és biztos h nincs már meg ezekben a fojtás mert akkor nem menne csak 40-50 km/h-t mivel ez a megengedett! és persze sok múlik az áttételeken mert gyárilag 3.6os áttétel vannak felrakva a fogaskerekek és ezt változtatva növelhető a sebesség nyomaték hátrányában illetve fordítva!
Szia kérlek szépen nekem ezekkel a tulajdonságokkal a kuplung tengelyen a kuplung mögött lévő csapágy a ludas azt kicseréled és jó lesz, de lehet más is ezt látatlanba nem 100%ra mondom, és ha minden igaz akkor 6203 Z csdapács kell oda kb 900- 2500 FT!
nekem óra szerint 5.-be megy 98-at 10 ezren múltkor ráálltam 95-re órám szerint és a haver jött mögöttem kocsival és azt mondta hogy akkor jöttem 103-at...szóval csal az óra....de inkább majd kérek egy GPS-t kölcsön...mert a buszból nem akarom kiszedni...hanem valami telósat ami elfér a zsebembe...
DT 125-ön (2004-es) mit lehet csinálni a kuplung bowden elszakadása ellen? Lent a blokknál elszakadt a gyári bowdenem. Volt rajta már vagy 3 fajta csavarozható bowdenvég, ill. forrasztottuk is már, de nem segített, 1-2 hónap (pár ezer km) alatt mindig leszakadt. :S
Mit javasoltok? Köszi előre is.
Nem tudom.
Már volt rajta 2 karbi is de egyikkel sem volt fasza. A fúvókám 240-es a gyárija. A síber mindenütt állt már rajta. Kipufogó is volt már rajta másik is. De hát nem tudok mindenből újat venni, hogy kiderítsem mi a baja. egyszerűen 5-ben már nem akar 7500-től tovább pörögni. Kompressziót is mértünk benne. Az is jó volt. legalább 3 új gyertyát vettem bele.
Hát tényleg nem tudom mi lehet vele a gond.