tegnap legurultam olyan 160-170 km et. ebből olyan 130 aszfalton 60-70 es utazótempóban /ez nálam olyan 1/4 gázállás/ a többi lájtos terep a kiskunságon. 6-7 liter fogyott el
Na majd ősszel ha megveszem a nagyobbat (nagyon remélem, hogy összejön ) akkor kipróbálod, és nem ezen a véleményen leszel én mióta jópárszor mentem ismerősök gépével (Dominator650, DRZ, Berg, KTM) azóta egyfolytában azon jár az agyam, hogy tudnék minél hamarabb valami erősebbre ülni mióta van meg az A1-ed amúgy?
A Husaberg majdnem földhöz baszott párszor, nem gondoltam volna, hogy ennyire megy... De azért nem mondhatod, hogy bénán mentem vele..elég szépen húzogattam a gázt, a kis DT 10 lováról felülve a Berg 55 akárhány lóerejére...brutál..őszintén emgmondva..endurózni nem kéne az a motor...kezelhetetlen..mikor még 4-ben erősebben húztam a gázt és emelni akarta az elejét...wáááááá ki kell próbálnom még 1x
akkor szopacs...de holnaptól esőt mond..szal hétvége felé lehet megint egy jót motorozni, ha minden jól megy...nekem az si mind1, ha dagonya lesz...azt is szeretem...láthattad, mikor a fél méteres vizeket 60-70-el közelítettem meg kerestem a sarakat
Viszont volt technikázósabb rész is, pl.:törmelékeken mentünk, helyből vagy nagyon kis sebességről falra ugrálás, ahol ugye lényegesebben kevesebbet eszik a motor, csak a pilóta lesz hulla fáradt
nekem a 85-90es tempó az már nyélgáz, igaz általában (ha a nagymotorosokkal vagyok) akkor így megyek egész nap, sajnálom is a motort..de kell, hoyg tudjam tartani a tempót..ha Ádámékkal megyünk, akkor olyan fél, háromnegyed gázzal megyek (50-80 között), a múltkor Bagyinkáékkal mentünk egy darabot, aztán pár naggyal is mentünk kicsit, jóval nagyobb tempóval, itt már többet evett a gép, aztán hazafelé megint 50-80-as tempó, és így maradt a full tankomból kb fél tank, talán picit kevesebb, és bőő 100 km-t mentünk, de ebben aztán tényleg minden volt, a falmászástól, a sáronátgázolástól, a betonúton nyélgázzal közlekedésig. Bocs, ha kicsit zavaros az irományom, de siettem
tegnap mentem 97 km-t....tele volt a tankom és megnéztem 5.5 liter van még a tankba....szóval mivel 10 liter ment a tankba..ezért kijött 4.5 literből....igaz utcán....de 85-90-es tempóba
Pedig terepen nem is adod neki annyira, mi lenne ha tépnéd a szájának, mikor utánunk jössz? Sokat esznek ezek a DT-k..bár az enyém most felújítás után kijön vagy 4 literből extrém endurózáson is Amúgy a héten valamikor mehetünk, de most készülj, mert vágyok a kihívásra, már minden bajom, elvonási tünetek meg minden...oylan terepre megyünk, hogy bekaksizunk mire végigmegyünk
_____2 lapból=4 motor