csá , érdekelne dt 80 -hoz ülés , vagy ülés huzat mert enyém kivan szakadva elég szépen. ezen kívül érdekelne pl hengerfej tömítésed ha van jó állapotú 80-as vízes dt-hez.
Helosztok Sziasztok
Lene nekem (igaz nem ide való de aki építeni akar dt vázba )
Derbi Senda Blokk amit tudni kell róla: új tömítések új prox dugó új csapágyok új szimeringek magyarul komplett motor generál Nem KÜLÖN ELADÓ KOMPLETT BLOKRÓL BESZÉLEK GYUJTÁS KARBI MINDEN ! nononono@citromail.hu ra írjatok ha kelene
Hali mindenkinek!
Előre is elnézést kérek, hogy ezzel szemetelem a fórumot, de gyorsan el kell adnom 1-2 cuccot. Alkatrészeket szeretnék eladni 1987-es yamaha dt 50-ből. Szinte mindenem van a blokkon kívül és van egy hibás 80ccm-es blokkom teljesen új elektronikával. Szinte egy komplett motort össze lehet rakni az alkatrészekből van itt minden. Akit érdekel írjon. THX
Akkor igen valószínű ez lesz a baja , szerintem akkor holnap meg is veszem a mocit de alkatrész ügyileg még mindig tudatlan vagyok nekem olyan bontó kellene ami fejérmegyében van vagy pedig postázni tudják a cuccokat mondjuk pest is jó ha van ott bontó/bolt
nem tudja valaki hogy fehérváron van-e valahol ilyen bolt ?
Problémás volt ez nálam, mert csomó ideig használták úgy, hogy le volt esve a zéger, egyébként meg volt perselyezve a kerék, csak lekoptatta a tengelyt ahova a zéger megy, szóval újra kiugrott belőle. Lehetett volna korrektebb megoldást csinálni, de ez volt a legegyszerűbb szétszedés nélkül.
Pont így volt nekem is, megcsináltam, aztán szétesett újra. Úgy van, hogy a tengelyen az átadó fogaskereket egy zégergyűrű tartja, és az hajlamos leesni amikor a berúgó fogaskerék meglöki, és pont fog-foggal találkozik. A berúgó kerék csak akkor jön fel, ha lenyomod a berúgókart. Az átadó fogaskerékhez zéger helyett rá kell hegeszteni egy 12-es (vagy 14-es?) alátétet és kész. Ha esetleg később szét kell kapni a blokkot, akkor szopacs, de ha csak pár pöttyel van odahegesztve, könnyen leszedhető.
Vélemény?
Mikuni TM28-as hoz fúvókát hol lehet venni?
Lene nekem (igaz nem ide való de aki építeni akar dt vázba )
Derbi Senda Blokk amit tudni kell róla: új tömítések új prox dugó új csapágyok új szimeringek magyarul komplett motor generál Nem KÜLÖN ELADÓ KOMPLETT BLOKRÓL BESZÉLEK GYUJTÁS KARBI MINDEN ! nononono@citromail.hu ra írjatok ha kelene
Előre is elnézést kérek, hogy ezzel szemetelem a fórumot, de gyorsan el kell adnom 1-2 cuccot. Alkatrészeket szeretnék eladni 1987-es yamaha dt 50-ből. Szinte mindenem van a blokkon kívül és van egy hibás 80ccm-es blokkom teljesen új elektronikával. Szinte egy komplett motort össze lehet rakni az alkatrészekből van itt minden. Akit érdekel írjon. THX
nem tudja valaki hogy fehérváron van-e valahol ilyen bolt ?
Legjobban főtengely érdekelne , sajna megfordult rajta a csapágy.