Egyszerű megcsinálni...ha tényleg csak persely baja van...nem muszáj ugyan olyan perselyt tenni mint ami volt...egy akkora méretű önkenő persely kell és kész...akkor van szopó, ha a tengely is meg van kopva..
Tolásra indul,de berúgásra nem.. ugye? Ez tipikus Dt betegség.. a berugó tengelyen a fogaskerék alatt valószínüleg neked is kikopott a persely.. Én Polgárdin a bontóból vettem komplett tengelyt ,fogaskereket (de másokok miatt,persze felújítottat! ) http://motoroswebaruhaz.hu
Sziasztok
Most vennék egy 80as lc2-es dt-t és érdekelne hogy hol tudok hozzá alkatrészt szerezni mert rossz a berúgója SÜRGŐS mert még ma venném és csak akkor veszem meg ha az alkatrész ellátás jó.
Előre is köszi!
Huh köszi ezt végigolvastam és sok fontos infót szereztem , viszont akkor ha 6850 Ft-ért új gyűrűket rakok a Dt-mbe , érdemes lenne hónoltatni is vagy mi? Mert nekem ez esett le : " egy kopottabb henger hónolásával talán elő lehet segíteni az új gyűrűk jobb illeszekdését, pontosabb bekopását" , körülbelül ha 4000 ft-ért fúrnak egy helyen egy hónolás mennyibe kerülhet?
Helló valaki próbált már a Dt 80 -ba ilyen NGK BR9EIX iridium gyertyát , tényleg jobb vele , hosszú az élettartama? És abból nincs egy csomó hamisítvány?
Hali!
Persze, hogy emlékszem.
Ezzel az a hézag, hogy az eladó nem küld csak Németországba cuccokat... Esetleg keress olyat amit magyarországra is elküldenek. A szűrésnél be lehet állítani, hogy csak olyanokat hozzon ki. Ebay.hu-n nézelődj..itt jobban ellehet igazodni mivel magyar nyelvű.
helló egyik dt galéria alá írtam hogy tud e segíteni valaki ebay-el kapcsolatban (sm kerekek)
remélem emlékszel
és te írtál hogy küldjek linket
itt van tessék:http://cgi.ebay.de/Yamaha-DT-8...
előre is köszi
mindent
martin
Sziasztok segícséget szeretnék kérni lene nekem 1-2 alkatrészem pénzem alig van ETZ MZ Romet Puch jawa Simson alkatrészem babetta gyujtás komplett mz re átalakítva és átalakítás nélkül is légyszíves ismerőtségi körötköet kérdezétek nononono@citromail.hu ra írjatok
Köszönettel:
Szegény ember
Helló , az ülés alatt van a különolajozás tartályod? mert oda víz kell menjen a másikba nálam az a víz túlfolyója vagy mi. Akkor nézzd meg a feszültség szabályozóból nincs -e kiszakadva vezeték mert enyémből kivolt és azért nem ment akksiról a világítás. A hőfokmérőhöz nem kell akksi ha jár a motor szóval valami mással van a baj , nézzd meg a hengerfejen hogy a vezeték nincs -e lecsúszva a hőfokmérő visszajelzőjéről. Az indexeket pontosan nem tudom hogy kell bekötni sajnos . Az a kanna igen azt jelenti , hogy kevés vagy eggyáltalán nincs már olaj a különolajozásba. A bal oldalon van egy jobbra balra kapcsoló az az index , alul egy duda és van két fel le kapcsoló az a világítás be ki , és világítás tompított vagy erős fény. Remélem tudtam segíteni ha bármi kell még és van msn-ed vegyél fel és segítek amiben tudok : meroboti@freemail.hu
Vicces naon ..Azért remélem hogy dob a menet teljesitményen meg hogy azzel az 1-2 dologgal tudok rajta javitani mer elég ramatyul ment. ÉS kössz mégegyszer .. ha lessz valami kérdésem irok ide megint.
Ezen a weboldalon nem találok se perselyt se tengelyt :S