szerintem neked a motoroddal van valami gáz mert ezek 6 sebességesek mind , nekem is ilyen 80-asom van az is 5 sebességes de csak azért mert a 6.ba ha berakom darál , egy fogaskereket kell cserélni gyanítom egy darab letört róla , mert olyan mintha kihagyna és utána megakadna , ha felrakom állványra a motort. Szerintetek egy szerelő mennyiért cserélné ki nekem?
Kösz mindent, csak nem akartam dágványul megcsinálni és hát így kérdezgettem ennyit, hogy más emberkéknek milyen tippjei vannak rá . :)
Még egyszer kösz mindent , jó motorozást, Szeva !
MX-ről már én is hallottam ilyet..de ilyenről mint az enyém még soha..ez az első..pedig elég sok ilyne DT-t láttam már..sok ismerősömnek van...egyik sem 5 sebességes...vagy nagyon-nagyon ritka (amire az esély szinte 0) vagy az övével van valami gond
5 és 6 sebességes változat van gyárilag. Most nézem a fogaskerekeket de az enyémen olyan fogaskerék van mint a 125ösökre való mert a 80asra valók nem úgy néznek ki. úgy értem hogy az enyémen van 2 menetes lyuk és a fogaskerék után felteszek egy gyárilag formára vágott lemezt és a 2 lyuknál 1-1 csavarral fogatom fel ezáltal nem tud lejönni a tengelyről. ilyen a tiéd is vagy nem? erre az évjáratra nem találok csak 1992ig ez meg 1995ös.
az enyém 5sebességes de még így is szar mert 2 ház alatt felpakolom 5be és az gyors és mennyit megy alattad? Akkor nyugodtan rárakhatok akkorát mint a tiéd?
Hali! Tanács kellene! 80as a szerszámom és fogaskereket és láncot akarok cserélni. Most elől 14, hátul 51 fogas fogaskerék van és a 73 kilóm alatt 80 km/h-t megy. mivel keveset használom terepen így szeretném ha a végsebesség nagyobb lenne. Mondjuk 90-100 km/h. Azt mondták hogy 15ös elsőt és 40-45 fogas hátsót tegyek, de szerintem ez meg fogja fojtani a motort? Úgyhogy várom az ötleteket azoktól akik hasonló paraméterekkel rendelkeznek! köszi
Mumi egyszer ha jól emlékszem te írtad hogy a hátsó fékkulcshoz milyen szimering megy be. Leírnád ennek a méretét? Visssza keresetem de nem találtam sehol. köszi
Üdv kedves Dt-sek! Kérdésem hogy a rendőrök mennyire kötekednek az 50-esként futó 125-ösökkel? A motorra nincs sehova sem ráírva hogy hány köbcentis. Meg a feltűnőbb dolgokat is eltüntettem róla. Válaszokat előre is köszönöm!
Még egyszer kösz mindent , jó motorozást, Szeva !
Haveromnak a 80 as LC-s DT-t ugyan ilyen volt. Kinézetre mint a 80-asé, de 125 ccm. Wössner dugó votl bent neki.
2001-es 125-ös Dt-hez melyik fékbetét rendeljem meg szerintetek?
utcán használom85%-ban.
Segítségeteket előre is köszönöm