Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gróf :06-20/414-9431
Ez egy Dt-kkel foglalkozó fickó telszáma, neki biztosan van.
Van valakinek DT80LC2-ről vagy DT125LC2-ről bontva hűtőmaszkja eladó?
Az a baj hogy én meg akarom tartani a supermoto felniket is....
Csá ádibácsi.

Én is a 18. kerbe lakom. Te melyik utcába laksz? mert láttam itt a környéken már 2 DT-st, többször is. Összefuthatnánk, mert megnézném a mocidat.
Ha gondolod vegyél fel msn-re: libli@freemail.hu
www.pinkmotors.hu felhívod őket és elhadarod mi kellene... 2 napon belül már jön is
Köszi szépen ! Ez a főtengelyszimeringes dolog sanszos... Űgyeskedek vmit, mert nyáron bringával járni motor helyett..sz*r
Néhány ok,amik miatt magas lehet az alapjáratod:főtengő szimmeringes(arra viszont jellemző még a nehéz indítás hidegen,kiba**ot füstölés hidegen-melegen,na meg,hogy eszi a hajtóműolajadat),lehet,hogy másfelöl szívja a fals levegőt(szívótoroknál mivel gumiból van könnyen felrepedhet),a karburátorod állítódott el(gondolok itt alapjárati állító csavarra,de lehet az alapjárati fúvókád is eltömödve),de a legvalószínűbb,hogy a gázbovden környékén kell keresni a problémát.Hajlamos a gázkarnál és az elosztónál(ahol kettéválik a gázbovden az olajzás és a karbi felé)fennakadni a peremen.Sok sikert!
Heló mindenkinek!
Egy 125r-em van és vmiért üresben felpörög mint állat, a gázbowdent néztem de az valszeg okés, habár a karbit nem szedtem szétt... A főtengely szimering kissé kopott csere érett, a kettő nem lehet összefüggésben? Én igazából nem nem vagyok egy nagy mágus szóval minden ötlet segitség! Jut eszembe, neten mit ajánlotok honnan érdemes alkatrészeket beszerezni? Köszi
üdv!kicsi segitség kellene nemrég vettem egy 125-ös dt-t és olyan problémám van hogy első fékbetétet kellene cserélnem és nem tudom hogy hol tudnék veni és hogy mennyiért!nem tudtok segiteni?
Hello Fics Az én DT-en küllős enduró felni van...én szívesen belemennék egy cserébe...persze ráfizetnék még... Írj ha érdekel: paki14@citromail.hu

Üdv:Ákos
Hellotok! Nem szeretne vki cserélni enduro kereket supermotora? Mert nekem supermoto kerekek kellenének... Ja, és hogy lehet megoldani hogy elvileg a supermoto kereken nagyobb a tárcsa?

Üdv: Ákos
Na csáá! Képzeld,én meg úgy hallotam ,hogy anyád egy nagy rakat szar!
Bocsi a helyes írásért nem az erösségem!
Én 14 éves vagyok, 13 évesen kaptam egy simson azzal egy nyár alatt rendesen megtanultam motorozni. télen eladtam és most nyáron kaptam egy tdr-t ami nagyobb testü egy dt-nél (140kg). és rendesen megyek vele nincs semmi gond.én is elösször egyből meg akartam venni a gépet,de már nagyon örülök,hogy volt az a jó kis simsonos gyakorlás,neked is ezt ajánlom
sziasztok lenne 1 kérdésem hozzátok!
vásároltam 1 hónapja egy 1999 es dt 125 r t és nem tudom mi van vele de most hogy megszoktam és próbálgatam végsebeségét és 90 ig elmegy szépen de utána vége és csak valmi furcsa rezgést hallok
de nem megy mi lehet ez? mitöl nem megy joban ? elöre is köszönöm a válaszokat!
csak 60 km vagy hozzátok el autóval ha nem találsz senkit... volt dt m
áðißá€$i!
Elvinném,de a motor itt van székesfehérváron, pesti utat meg nem vállalok be vele:) 1x voltam vele a balcsin, de az se volt gyenge:)
Ha nem volt még motorod,jobb ha nem egy 25-ös dt-vel kezdesz...főleg így,hogy még váltani sem tudsz!Ez poén! Először valami KISEBB váltossal próbálkozz,mert az tuti,hogy nem fogod tudni uralni a gépet semmi tapasztalattal,gyakorlattal.De te tudod...Dúrva egy párosítás 125ccm+15 év
Hát ha tényleg csak ennyi, akkor keresek itt valakit fehérváron, aki összedobja nekem, ennyit még simán áldozok rá:) Ki tudja mikor lesz nagyobb.
Fics!Ha én tudnék szupermoto felniket szerezni a dt-mre,szívesen eladnám neked a fűzött enduró felnieimet.De ez még egyenlőre kérdéses
hozd el hozzám megnézem

msn: daren89@freemail.hu

Budapest 18. ker
Üdv.

Tud valaki dtre hátra féktárcsát? (hasznalt kellene)
köszi
Hi dui!
Elvileg nem egy nagy pénz a főtengely-szimering és -csapágy csere. Maga az alkatrészek lehetetnek olyan 6-7 ezer de ez minőség függő (+ a szerelési költség ha csináltatod). Hát valamicske teljesítmény javulás tapasztalható (mivel 2T, a dugó alatt is van kompresszió és rossz szimeringnél elszökik egy része) de nem fogsz tölle a falnak menni XD. Rendes szerelővel szerintem 10-15 ezer alatt megúszhatod a dolgot.
anyád egy rakat szar
Szia ALIEN!
Köszi az infót! Fasza lehet a motorod az enyémhez képest:). Főtengely szimeringgel nálam tényleg lehet gond, most mértem meg benne az olajszintet, és 1.5 decivel kevesebb volt benne, mint kellene.Szal azt megkajálta,füstölget is szépen. Szerinted a csapágyakat meg a szimeringet kb. mennyiért cserélik?Tavasszal el akarom adni motort, szal nem akarok nagyon áldozni rá. Ja és ha ezeket kicserélem, szted jelent valamit a teljesítményben?