Csá. 15 éves vagyok és szeretnék venni egy 125 cc yahama dt re-t.
Még nem volt motorom és az ismerőseimtől szégyelem megkérdezni hogy-hogy kell motoron válta.
Létszi segítsetek!
Hali dui
Nekem 92-es mx-em van. Olyan 75-80-al megy, igaz 60ccm-es malssi hengerrel. A lánckerék szettem elvileg gyári méretezésű de nem biztos. + az enyémet 22000Mf-el vettem és akkor már nem működött a mérő szóval kitudja mennyi van benne valójából. Azt nem tom mennyibe kerül egy furatás de ajánlom a főtengely csapágyak, szimeringek cseréjét.
Üdv Dt-sek!
Új vagyok itt a fórumon, lenne pár kérdeésem. Nekem sima 50 mx-em van, 95-ös évjárat, tudom , hogy bicikli, de nekem ez van:). Akinek van ilyen, megírhatná nekem, hogy 5.be mennyit megy, mert az enyém sztem nagyon el van erőtlenedve. 9500mf van benne, a blokkhoz még nem nyúlt senki. Esetleg ha tudjátok,megírhatnátok kb. mennyiből lehetne megfuratni, meg amit ilyenkor szokás, kicserélni. Előre is köszi az infókat.
D.
numeri neked meg üzenem h kapd be a faszt! a dt az egyik egy legjobb és legmegbízhatóbb gép a kategóriájában! ha fikázni akarod akkor inkább húzz innen a picsába! kis köcsög!
idézem apám : nem az a lényeg hogy hogy lehet menni 1 motorral hanem az hogy lehet vele megállni elég könnyen kapásból el sem indul heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hát nem tudom hogy neked milyen mocid van de az enyémbe a power szelep közvetlen a henger melett van. Azt onan kiveni vagy helyetesíteni valamivel, nem egyszerü dolog, elképzelésem sincs hogyan lehetne. Szerintem ha ezt így akarod megoldani akokr szerez egy olyan hengert amibe tolatyús power van (kis lapka mozog ki be) és azt ragd fel rá valahogy, persze ez se egyszerű :S Helyedbe inkább szereznék egy vezérlőt, valami bontotatt. Sok síkert.
Na erre mondjuk én is befizetek !Mégis hogyan gondoltad az átalakítást?Mert sztem technikailag nem lenne könnyen kivitelezhető,de kifizetődő semmiféleképp!
Hy all!
Valaki cxsinált már ojat hogy elektromos powert átalakítson mechanikussá.
Mert én most ezt tervezem,mert powerem elektromos vezérlése komtaktos :S
Ha valaki tud segíteni létszi tegye mert sztem nem lesz egyszerü, meg félek az átalakítástol de 25 rugo bontotan a cuc(a lofaszt bontotam ).
Segítsen aki tud létszi:)
HA VALAKI SZEGED KÖZELÉBE LAKIK ÉS SZERET TEREPEZNI AZ ÍRJON MOTOROZHATNÁNK EGYÜT IS :D
Gyűrű törésem volt, henger fúráson, oválisan kopott... Hengerfej tömítést honnan tudok szerezni, és mennyi lehet? mit ajánlotok, mert a régi elszakadt DT 80 LC 2
kinek milyen a km órája a dtn?jó mindnekinek?me az enyém 108at mutattott amikor haverom honda cgje 117et és ugyanugy mentünk egymás mellett!akkor most mivan?haverom simoja 60at mutat,az én dtm 50et!de más motorral is volt már iylenem
Még nem volt motorom és az ismerőseimtől szégyelem megkérdezni hogy-hogy kell motoron válta.
Létszi segítsetek!