Az lenne a kérdésem , hogy miért csinálja azt a gépem ha hidegen beinditom, rögtön elkezd pörörgni olyan 5-6ezeren... bemelgszik kb 1-2 perc és akk beáll ... A másik meg ha megyek és mondjuk váltok 6-7 körül vagy akárhol, kuplunogot behuzom és ott marad a fordulat 1 kis ideig , De ezeket csak azóta csinálja miota becsavartam az alapjárat állító csavart...:S :S nem értem .
Sziasztok most szereztem egy yamaha dt -t 1980 as évjáratú kérdésem az lenne , fiatalabb yamaha dt alkatrészt lehet e rá szerelni kipufgóra , ülésre gondolok.. válaszaitokat elöre is köszönöm ha valaki tud eladó kipufogót vagy ülést az irjon legyen szives
Valaki találkozott már olyannal, hogy behúzom a kuplungot, mozog lent a blokknál is a "kar", de mégse működik a dolog... Ha ez segít valamit, akkor stoppizgazásból álltam meg, aztán leraktam, rá egy 15-20 percre már nem akarta a magáét... :/ Szerintetek mi lehet?
CSáó , nekem a 80-as Dt-n elől nemtudom hanyas van mert eggyenlőre nem tudom leszedni a deknit mert 1 csavar elvan nyalva benne :S , hátul viszont 46-os van és így megy 5-ösbe 4-5 ezres fordulaton 50 -55-öt kb
125 ös dt rezojába van gyapot? Mert az egyik haverom dt.jéről levettük a rezót áttettük az enyémre , és láss csodát a motor rendesen kipörgött és rendesen húzott power felett, na és kiakarom égetni a rezóm mert szerintem tele van gyuvával.
Alul van két lyuk: egyik a keverékállító csavarhoz megy, evidens, hogy szabadnak kell lennie, másik a kehelycsőhöz megy, annak is illik szabadon lennie. Egy harmadik van mélyebben a jobb oldalán, az a szívatóhoz megy, szintén kell. Nekem egyik sincs bevakolva. Fotózd le a tiedet.
Az lenne a kérdésem , hogy miért csinálja azt a gépem ha hidegen beinditom, rögtön elkezd pörörgni olyan 5-6ezeren... bemelgszik kb 1-2 perc és akk beáll ... A másik meg ha megyek és mondjuk váltok 6-7 körül vagy akárhol, kuplunogot behuzom és ott marad a fordulat 1 kis ideig , De ezeket csak azóta csinálja miota becsavartam az alapjárat állító csavart...:S :S nem értem .
Valaki találkozott már olyannal, hogy behúzom a kuplungot, mozog lent a blokknál is a "kar", de mégse működik a dolog... Ha ez segít valamit, akkor stoppizgazásból álltam meg, aztán leraktam, rá egy 15-20 percre már nem akarta a magáét... :/ Szerintetek mi lehet?
mit adnál érte
Y12P van beleütve az oldalába?