vagyis az elég intenzív emelkedő szinte egyenes ott mentem 6. 60-70 körül és a végén ahol van két szűk emlekedő kanyar ott ugyan 4. ig vissza kellett menni, de amíg nem kellett a kanyar miatt lessulni addig ment6. fokozat
Szerintem nem elfogultság azt mondani, hogy nayon eltalálták ezt a kis gépet, bár szerintem egy 7. nagyon kéne
GPS? mert ha igen akkor nagy tisztelet a kisdétének
Én tegnap lepődtem meg, olyan emelkedőt másztam meg 6. ban ,hogy igazából a tetelyén meg kellet volna állnom és tisztelegni a kis motorkának. Nógrád megye ,Penc-Keszeg közti úton, nem tudom mond-e valakinek valamit
Persze, vízhűtésesnél ez nem akkora gond, de légyhűtésnél melegebben jár a motor úgy fel tud sülni a tomítés, hogy ténylegesen vakarni kell, megsértve a felületet.
Vagy ha azért kerülendő a felragadás, hogy ne kelljen kapargatni késsel, akkor olyan nem sűrűn szokott lenni. A ragadás miatti elszakadásra gondoltam előbb.
Szerintem nem elfogultság azt mondani, hogy nayon eltalálták ezt a kis gépet, bár szerintem egy 7. nagyon kéne
GPS? mert ha igen akkor nagy tisztelet a kisdétének
Én tegnap lepődtem meg, olyan emelkedőt másztam meg 6. ban ,hogy igazából a tetelyén meg kellet volna állnom és tisztelegni a kis motorkának. Nógrád megye ,Penc-Keszeg közti úton, nem tudom mond-e valakinek valamit