Helló már írtam egyszer csak nem kaptam választ , szóval abban szeretnék segítséget kérni , hogy a 125 -ös Dt Lc 2 gyújtáskapcsolójának a bekötése meg minden megeggyezik a 80 -as Lc 2- ével? Plusz , most 120 mm széles gumi van a motorba , és kb 150 mm fér bele , és a 140 mm széles cross gumi nagyon sok neki?
Előre is köszi a segítségekért.
Ezzel a kézzel lendkerék forgatással csak tessék vigyázni, beugrott az ujjam a lendkerék meg a blokk széle közé, úgy szedte le a köröm felét, öröm volt nézni. :D (persze kesztyűben kéne szerelni..)
szia GI, nem a gyűrűm tört le. a dugóból tört le, de nem sérült a hengerfal, iszonyatosan szerencsé vagyok, de a darab meg ami letört benen volt a kipufogóba, így csak dugót kell cserélnem. Feltünt, hogy nincs kompreszió, és nem idnul a motor. néztem a gyertyát, az is száraz volt, szivatóval. utána a karbi szívótorokhoz tetem a kezem, és alig éreztem szívást. Ettől a piallantól kezdve tudtam, hogy valami belül történt! Csak olyan jelenség volt, mintha menet közbe leálítottam volna a motort. érdekes, de kis gondolkodással, ma megtaláltam a gondot.
gondolom pár milimétert tudod elforgatni a fogskerékhez képest, enyém is ilyen, 50.000 km van benne. Azért ugye ez már több mint 1* megkerülte a földet....
Szevasztok!
Most, hogy szét van szedve a motor, azt a jelenséget tapasztaltam, hogy a kuplung kosár mozog külön a fogaskeréktől..ennek szabad így mozognia?
Helló mindenkinek! Nappal jól működik a motorom amikor meleg van.
Este pl. ha előveszem vagy hűvösebb, hidegebb vagy esős időben az alapjárat teljesen felemelkedik, ha viszont belerángatok a gázba visszaesik olyan szinten, hogy képes leállni a motor.
Főtengely szimeringet is kellett cserélni és ennek ellenére is csinálja. Teljesen át lett nézve a karbi, nincs dugulás semmi, teljesen tiszta, a tank is, a membrán is jó.
Segítsetek! Yamaha Dt 125 1998-as a motorom.
Előre is köszi a segítségekért.