Ez kialakításfüggö. Lehetne róla órákat beszélni, de a lényeg, hogy akár azonos főtípusnál is lehetnek eltérések. Ezeket van úgy, hogy altípusként külön jelzik, betűvel, ilyesmik.
Száz szónak is egy a vége, az úgy jó, ha kiszeded akkor elb*szod a karbit, míg vissza nem csinálod.
Hali. a Yamaga DT 50 MX nek a gyári porlasztónál ahol a levegőt kapja ott van 3 luk. abból 2 be nem kéne valami tömítésnek lennie? mert láttam olyan karbit amibe a 3 lyukból csak 1 volt szabadon hagyva.
ennek van előnye/ hátránya?.
Szia mindenkinek Hát ez nem sírás volt részemről csak gondoltam tanulságnak jó lesz mindenkinek!Anó egy pöcre induló gépet vettem,bele látni lehetetlen.
Üdv Mindenkinek.
Keresek Yamaha dt 125-r hez:
- olajtartály felőli hullámos légterelőt.
- első fékkart kompletten.
Akinek van az írjon itt vagy küldje el e-mailbe: valentin@totalcar.hu
Valakinek olaj? ma vettem valami nagyon rosszat...bele se öntöttem a motorba...haveromtól veszek ilyet : http://www.vatera.hu/elf_moto_...
akinek kell nyugodtan szóljon Neki...sokfajta olajat tud még beszerezni olcsón.
Sziasztok!
Akkora vihar volt, hogy felborította a dt-m
Sajnos elment a kormány és megrepedt az első idom, meg amit még majd holnap veszek észre
Pedig olyan szép festése volt
.Még M.fecsu-tól vettem.
lenne egy olyan kérdésem hogy bele rakhatom-e a dt-be az ukrán olajat? mert hoztak nekem valami: OKKO 2T Semisynthetic TC márkájú olajat.Piros színü.Rakjam bele szerintetek?
Ne bántsd, nem ért hozzá.
Amúgy meg föcitengő volt benne cserélve, most DTR-ét kapta, de előtte valami kókány muki, az LC2-ét faragta bele.
Aki csinálta neki szaki, még meg is jegyezte, hogy nem egyforma a 2 tengő, mert az R-esnek, van egy kis váll, amin a csapágy fut.
Namost az LC 2-én nem volt, és annó csináltattak rá egy menesztőhüvelyt.
Mivel előéletét nem tudta, így azt sem tudhatta, hogy valszeg az LC2, és az R lendkereke nem ua.
Viszont az előbb beszéltem vele telefonon, és jöttünk rá a hiba okára.
Én inkább azt szidnám, aki manapság efféle gányolást véghezvisz.
Hát talán be kéne állítani, nem hasra, strobival, meg nem úgy ahogy az autószerelő gondolja a ladánál tanult értékekkel, hanem a service manual alapján.
Azért nem kispálya, hogy 3 dugó, 2 főtengely után gondolod úgy, hogy lehet hogy talán kéne kezdeni vele valamit :)
Száz szónak is egy a vége, az úgy jó, ha kiszeded akkor elb*szod a karbit, míg vissza nem csinálod.
ennek van előnye/ hátránya?.
yamaha dt 50es hez keresek gázkart bowdennel eggyüt.akinek van az itt írjon vagy küldjön e-mailt (renato93@citromail.hu)
Keresek Yamaha dt 125-r hez:
- olajtartály felőli hullámos légterelőt.
- első fékkart kompletten.
Akinek van az írjon itt vagy küldje el e-mailbe: valentin@totalcar.hu
akinek kell nyugodtan szóljon Neki...sokfajta olajat tud még beszerezni olcsón.
Akkora vihar volt, hogy felborította a dt-m
Sajnos elment a kormány és megrepedt az első idom, meg amit még majd holnap veszek észre
Pedig olyan szép festése volt
.Még M.fecsu-tól vettem.
Amúgy meg föcitengő volt benne cserélve, most DTR-ét kapta, de előtte valami kókány muki, az LC2-ét faragta bele.
Aki csinálta neki szaki, még meg is jegyezte, hogy nem egyforma a 2 tengő, mert az R-esnek, van egy kis váll, amin a csapágy fut.
Namost az LC 2-én nem volt, és annó csináltattak rá egy menesztőhüvelyt.
Mivel előéletét nem tudta, így azt sem tudhatta, hogy valszeg az LC2, és az R lendkereke nem ua.
Viszont az előbb beszéltem vele telefonon, és jöttünk rá a hiba okára.
Én inkább azt szidnám, aki manapság efféle gányolást véghezvisz.
erre nem gondoltatok , jájjj
Azért nem kispálya, hogy 3 dugó, 2 főtengely után gondolod úgy, hogy lehet hogy talán kéne kezdeni vele valamit :)