Motorosbolti 35w os tungsram halogén tegyél bele! ezzel még látni is lehet!
Ha még gyári a tied, akkor ehhez kell egy picit forrasztgatni, és kell egy ilyen rendszerű izzókra való műanyag 3 érintkezős dugó ami az autókban is van
Hello! Volna egy olyan gondom hogy 1hónapja folydogál néha a légszűrő aljából a benzin.levettem a közdarabot és abból és folyt ki egy kicsi :D!a másik probléma hogy kb 2éve nem kér szivatót semikor csak ha kifogyott a benzin és átraktam tartalékra. Vagy ha télen elrakom pihenni és utána. ja és a másik gond hogy kicsit rángat 5000körüli rpm-nél.Szerintetek mi lehet a gond? Sokat kap?eldugult? húzni húz csak folyik a benya légszűrőből és a túfolyón meg semmi... (lehet hülyén írtam le de remélem értitek és tudtok rá valamit mondani) kösziii
Sziasztok, a mai nap folyamán kiírtam, hogy eladó 1988 Yamaha DT 80-asom alkatrészei, de sajnos máshogy alakultak a dolgok így az alkatrészek nem eladóak, megértéseteket előre is köszönöm .
A hűtő olajosodás 1 dolog.De mi lehet az h üresben odahúzom neki és ledadog.menetben sokszor mintha kkifogyna a benzin...és ezt nemrég csinálja...Tüzelőanyag-rendszer steril.
Sziasztok srácok!
Nektek a fejidomhoz hol megy a kábel?
Ügye a sárvédő és a teleszkóp kengyel között?!
Mert nekem nem ott megy!
Segítsetek, mert most szét van szedve, nem akarok még egyszer nekiállni.
üdv
Sziasztok, sokan jelentkeztetek a motorom alkatrészei iránt, viszont a motort ma fogom elhozni a szerelőtől így tudok nektek képeket is felrakni az adott alkatrészekről, mindenkinek külön fogok válaszolni, addig is legyetek türelemmel . Sziasztok !
http://kepesmotor.hu/yamaha-en...
Beszámítok 125 LC2-t!
Ha még gyári a tied, akkor ehhez kell egy picit forrasztgatni, és kell egy ilyen rendszerű izzókra való műanyag 3 érintkezős dugó ami az autókban is van
H3 csak 1 szálas, azzal max. tompítottad lesz.
Mi a bajod vele?
Nem látsz?
Vegyél nagyobb Wattszámút, már mondtam.
lc1 vagy lc2 DT-hez kell a teleszkóp?
H3 izzó jó a 80lc2-be?
Nektek a fejidomhoz hol megy a kábel?
Ügye a sárvédő és a teleszkóp kengyel között?!
Mert nekem nem ott megy!
Segítsetek, mert most szét van szedve, nem akarok még egyszer nekiállni.
üdv
t.andras kukac yahoo pont com
Vennék egy 1977-es DT250 -et.
Bárkinek, bármilyen formában van! Szóljon...
.
.
.
.
engem a végdob érdekelne...gyári v egyéb?herélt vagy sem?milyen állapotú?