Sziasztok .
1988 Yamaha DT 80-as motorom blokkja megadta magát vannak benne jó alkatrészek , de az egészet cserélni kell, ha netalán valakinek van egy jó amit működőképes lehet, hogy meg tudunk egyezni persze jó árban, de ha nem akkor eladó 45-50 között szabolcs hajdú környékén házhoz is szállítom persze a költségeket a vevő állja amiért nem kérek sokat, a moci donormotornak tökéletes mindene megvan .
Jó estét az URAKNAK!
Láttam volt szó ventilátorról meg hűtésről...
Nah most nekem van fent egy ventillátor... mert nyáron 30 fokban erdőben szeret melegedni és nagyon sokat segít rajta a venti. D
De egy külön kapcsolóval van megcsinálva. Nem lehetne valahogy úgy, hogy egy hőfokelérése után megkapcsoljon, mint az újabb motoroknál?
Tömítést elég, ha műszaki rajzlapból vágok? Vagy vegyek spéci gyárit? Szimmering gondolom bármelyik csapágyboltban kapható? HÚúúúú- de nincs kedvem szétszedni!
Hali!
Besz*ptam.nem akart normálisan menni a Betám,azt hittem, dugulás.Kipucoltam mindent de nem javult.belenéztem a hűtőbe,mikor letekertem a sapkát,cappuccino fogadott:(
jó habos és olajszagú...valahol összedolgozik de hol?
Help please!
nekem a berúgótengely kéne + a berúgókar de csak ha nagyon nincs el kopva a tengely:) és a két oldali idomok is eladók?