ja,francia ngk-bal 5km-t nem mentem,és máris 0 szikra...
15km alatt 2 francia ngk gyertya!
ilyen szart mégegyszer soha!
most brisk van benne,meg van tartalékba bosch!
Sziasztok! Eladó az adatlapomon látható Yamaha Dt 50/80. Rengetek infót megtaláltok a motorról az adatlapomon, de a képek nem a mostani állapotát tükrözik. Költségmentes a motor, de még a szerelőmnél van, hisz most kerül bele, egy bontatlan karbon membrán. Képeket a jövőhéten tudok csinálni, teljesen összerakott állapotáról. Érdemes végigolvasni, mert rengeteg új alkatrészt kapott, így a végsebessége is bőven 100km/h felett van. (Kívül-belül 100%-os a motor. (Festéstől a kerekekig, mindent felújítottunk. A színe most matt fekete.) Ha érdekel, írj ide, vagy vegyél fel msn-re: kadar96@freemail.hu ott majd tudok küldeni képeket. (Ez a freemail címem is)
francia ngk van a motoromba kb 12e km óta, és még most sem vészes a "kopása" azt kell megnézni hogy minden bele legyen írva, mert a franciát hamisítják, és hamis az szar.
köszi szépen a segítségeket! , amúgy eddigi 100 km-ből húztam is neki meg mentem alapjáraton is. Barnásan van nagyon vékonyan ráégve épp hogy egy picit a gyertya belsejébe , akkor cseréljem le?
Nem veszélyes, csak qrvára nem ajánlott...A túl alacsony hőértékű gyertya terhelésen túlhevül, idő előtt begyullad a keverék, vagyis nagyobb lesz a hőterhelés a dugón, amitől megragad besül vagy át is ég.
Gyárilag B9ES való bele, de ha ilyet veszel nézd meg mi van rá írva...ha "made in france", akkor azzal a gyertyával olyan 20km-t fogsz menni, ha "made in japan" azzal meg sok ezret!
Használattól függ ha mindig nyakig gázon jársz persze hogy becsöppen a 6os de ha normálisan közlekedsz nem hiszem hogy bármi baja is lesz de amúgy egy 8as bőven elég bele.
jah igazából csak 100 km óta van nálam a moci , és akkor rakták bele amikor vettem , de az égéstérre még nem jutott sor hogy ránézzek , de azt mondjátok veszélyes ilyen gyertyával járni cseréljem le 9-es hőértéküre?
15km alatt 2 francia ngk gyertya!
ilyen szart mégegyszer soha!
most brisk van benne,meg van tartalékba bosch!