A gyárihoz közel hasonló kinézetű, de utángyártott dobok sem érnek egy forintot sem.
Esztétikai érzéke meg tényleg nem volt az illetőnek. Ahogy az mz-hez készült csodarezónál sem. :)
Sok tapasztalatom szerencsére nem volt vele, egy motorral tapasztaltam a változást, az kicsit jobb lett, kevesebbet is evett, de lehet nem ez volt a jó, hanem az előző mégszarabb.
Ha arra gondolsz, amit készen lehet kapni a boltban akkor százszor rosszabb lesz a gyári kipuhoz képest. (nem az a felfogatás, nem ahhoz a hengerhez lett tervezve, nem arra a fordulatszámra). Arról nem beszélve, hogy akkor át kell fúvókáznod a karbit.
Á, ez nem így szokott lenni, mivel ezek sosem szoktak megragadni a tulajok szerint, hiszen ez JAPÁN és az csúcsminőség :) Csak a szar francia ngk gyertya szórakozott és azért állt meg egykét pillanatra. :)
Rohadt genyó franciák, szart gyártanak.. :)
Nem azt írtam, hogy Veled van baj!
Bár a 2T azért illik néha pörköltetni, mert jobb a tisztulása, és előbb kiadta volna, hogy szar a derékszöged!
Megakadt volna tisztességesen 100 km-en belül!
Amúgy Én először lehúzom érintőre, az anyákat átlósan, lólépésben, mivel Öt anya van, azután kibaszottul/Nm....:))
Elhiheted, hogy nekem sem tetszik. De mivel én eddig kevesebb mint 2000 km-et tettem bele, azt is 7000 alatti fordulaton, így azthiszem nem velem van a baj.
Mutatok neked egy dugattyút, amit az LC2-ből bányásztam ki X ezer kilóméter után, mert már úgy járt benne mint bíró seggében a ló.....
Magyarul széjjelkopott...........:))
Hát ez rendesen le van koxolódva, és kicválóan meg is lett akasztva szerintem többszr is:)
Nem csodálom, hogy nem mozog a gyűrű:)
Vlami arol vagy rekord olajjal járathatta az előző észkombinát kazdi.
Sjana ez előrevetíti egy kellemes főcifelújítás rémképét számodra, szóvl ha mostanában nem döntd szét a blokkot, nagyon drága dugót ne vegyél bele.
A derékszügelés is rossznak látszik, válhetően szt szerették volna szedni, de a csapszeg nem engedett asok koxtól és kalapálták .
Szóval, ha furcsi, és dugó, akkor csapszeg, fgörgő, és derékszögelés a műsor
ne a gyűrűt renvováljad, mert nem annak van baja, a horony van tele vélhetően koxal.
Óvattyán lehámozod a gyűrűt, és egy fadarabbal kikapirálod a cumot.
Előtte lehet benzinben ázttni hogy emgpuhuljon.
Szia
Le van véve a hengerem (dtr125), és észrevettem, hogy az alsó gyűrűm szorul a hornyában. Szerinted levegyem, és finoman meghúzzam mondjuk 800as papírral?
Esztétikai érzéke meg tényleg nem volt az illetőnek. Ahogy az mz-hez készült csodarezónál sem. :)
Pfffff.
Akkor annak az embernek nincs igénye....:))
Ráadásul a végdob a mostaniakon már nem is szétszedhető.
Rohadt genyó franciák, szart gyártanak.. :)
Bár a 2T azért illik néha pörköltetni, mert jobb a tisztulása, és előbb kiadta volna, hogy szar a derékszöged!
Megakadt volna tisztességesen 100 km-en belül!
Amúgy Én először lehúzom érintőre, az anyákat átlósan, lólépésben, mivel Öt anya van, azután kibaszottul/Nm....:))
Mutatok neked egy dugattyút, amit az LC2-ből bányásztam ki X ezer kilóméter után, mert már úgy járt benne mint bíró seggében a ló.....
Magyarul széjjelkopott...........:))
Csak hogy érezd a különbséget!
Kicsit szar a kép, de a lényeg látható...
Nem csodálom, hogy nem mozog a gyűrű:)
Vlami arol vagy rekord olajjal járathatta az előző észkombinát kazdi.
Sjana ez előrevetíti egy kellemes főcifelújítás rémképét számodra, szóvl ha mostanában nem döntd szét a blokkot, nagyon drága dugót ne vegyél bele.
A derékszügelés is rossznak látszik, válhetően szt szerették volna szedni, de a csapszeg nem engedett asok koxtól és kalapálták .
Szóval, ha furcsi, és dugó, akkor csapszeg, fgörgő, és derékszögelés a műsor
Postáz is
azért írtam, hogy mossa ki begában, és szérazon próbálja bele.
Akor nem szorulhat.
Óvattyán lehámozod a gyűrűt, és egy fadarabbal kikapirálod a cumot.
Előtte lehet benzinben ázttni hogy emgpuhuljon.
Le van véve a hengerem (dtr125), és észrevettem, hogy az alsó gyűrűm szorul a hornyában. Szerinted levegyem, és finoman meghúzzam mondjuk 800as papírral?