vagy ha tudsz heggeszteni meg flexűni akkor megtudod barkácsolni a gyárit is szétvágod kibelezed teszel bele egy perforáltcsövet köré gyapotot mint a sport doboknak és annyi így legalább megmarad az "E" betűd ;)
ülés alatt van egy én úgyhívom hogy orr , légszűrő felett azt ha kiveszed valamennyit dob a hangon , és talán a teljesitményen is,de nem feltétlen ajánlom.
Sziasztok!Sokan vannak akiknek a dt megy 130at stb. és mind aztmondja hogy jól van a power beállítva. akinek hasonló tapasztalata van ossza már meg velünk ezt a beállítást mert marha kiváncsi vagyok.
Segítségeteket kérném van egy DT 125r em full gyári rajta minden. Sajnos semmi hangja nincsen :S:S nem szeretnék sportkipuffra sok 10 ezret költeni valami olcsóbb megoldást tudtok nekem ajánlani?
Szevasztok Dt-sek :) hát köszönöm akkor a segítségeteket még annyit , hogy 80-asba van Vertex , Pro x vagy valami értelmesebb dugattyú a sima 3800 ft-os "YAMAHA"-nál ?
Tényleg nem kötözködni akarok, vagy mittomén, de a kalitka nem bronz, hanem bronz bevonatú mert annak eléggé kedvezőek a tulajdonségai de annyir anem drága mint az ezüst (özött)
Nekünk az Rd ben 2 év alatt nem állt meg, benne van eddig úgy 10 race meg pár edzésnap és ebben volt tévedésből 18-as kompresszóval menés is, amilégyhtéses 350-estől elég meredek, szóval azért az annyira nem xar:)
Természtesen, a majd kétszer annyiba kerülő prox nyilván jobb.
hol vetted azt a tapétát? még lehet kipróbálom melegítettétek a fóliát és közben nyomtátok ráfele vagy mi a here? csak az a baj, hogy most raktam fel a monsteres matrinyákat...kicsit feldobja...de lehet tudnék még szerezni ha jó lenne ez a fóliázás
Mi is elég sokat használtuk terepen... És mi fóliáztuk az idomokat. kb.: 700 ft 1méterx40centis öntapadós tapéta. Ezzel ragasztottuk le az idomokat. Közben melegítettük, és szépen ráragadt minden hova. Már 1 éve rajta van nekem és elég jól bírja.
És esetleg savállócsőből csinálni egy végdobot és gyapotot rakni bele?
Vélemény?
Segítségeteket kérném van egy DT 125r em full gyári rajta minden. Sajnos semmi hangja nincsen :S:S nem szeretnék sportkipuffra sok 10 ezret költeni valami olcsóbb megoldást tudtok nekem ajánlani?
Nekünk az Rd ben 2 év alatt nem állt meg, benne van eddig úgy 10 race meg pár edzésnap és ebben volt tévedésből 18-as kompresszóval menés is, amilégyhtéses 350-estől elég meredek, szóval azért az annyira nem xar:)
Természtesen, a majd kétszer annyiba kerülő prox nyilván jobb.