Az én motoromon minden gyári volkswagen festékkel lett fújva, a műanyag, a tank és áll rajta mint Katiba az a bizonyos.... Pedig már nagyon sok helyre sajnos odavertem a műanyagot is.
Meg tudnátok mondani , hogy a generátoromból (yamaha dt 125 lc2)kijövő szálakon hol mennyi feszültséget kellene leadjon alapjáraton? ami megy a trafóba az 2-3v között ad le de a többi rejtélyes :). Nem ad semmit :(
világítás így nem tuti, hogy lesz. ezért szedd ki a kábeleket, és próbálgasd ki, hogy melyik a gyújtás, a többit kösd vissza. Ezután a kormányon, a gyorsleállítóval le tudod állítani. Ameddig nincs megoldás, addig jó.
2-3ezer egy kapcsoló kb. Most hirtelen nem tudom, hogy a kapcsoló az áramot szakítja-e meg, vagy letesteli-e. Meg lehet oldani. Amúgy szét tudod barmolni, de nem biztos, hogy egyben marad. Amúgy neked milyen fényszórót kapcsol? Nekem csak a gyújtást szabályozza. A világítás külön van (nekem gyárilag állandóan világít, de ami nem, azon is a kormányon kapcsol)
vagy a legegyszerűbb ha műanyagra való lakkot fúj rá mint ami autó lökösökön van. Mert szerintem autófesték az fémre van ez meg műanyagra :) nem kötekedek :)
Ha normálisan fel van csiszolva, és le van szórógittelve, majd az is finoman felcsiszolva majd erre autófesték+autólakk az azért aránylag jó. Az enyém így van csinálva, 1.5 éve fújtuk ,még csak a h lámpa körül a kis kereten pattogzott meg, máshol teljesen jó. És azért van használva a gép
Amikor murvás megszáradt vízmosás szerűségben megfektettem akkor megkarcoltam a sárvédőt és a fejidomot. A karcok és a kavicspolír azóta is ott van, de mellette nem pattogott le a festék azóta sem
NAGY BAJOM VAN! XD
A motorhoz nemkaptam kulcsot ("majd ha megtalálja felhív éselküldi postán") Persze azótais hív.
(rajtavolt a gyujtás) most kipróbáltam egy csavarhúzóval hogy rátudom e adni a fényszórót, RÁTUDOM :D
DE!
Levettem a gyujtást és természetesen most nemtudom ráadni.
széttudom valahogy barmolni úgy a gyujtáskapcsolót hogy bármivel (pl csavarhúzóval tudjam kapcsolni, vagy szerezzek újat?
Az az igazság, hogy szinte lehetetlen ezekhez gyári idomokat használtan szerezni. Újat lehet venni bármelyik Yamaha szalonban ,de egy idomszett kb annyiba kerül mint itt a dt fórum összes détéje együttvéve
Érdemes inkább az eredeti idomokat megjavíttatni, fényezni.
igen tudok.
helyileg hol vagy?