Sziasztok
Meg tudja valaki mondani nekem a teleszkópszimering méretét DT 80LC2. Manualba néztem de ott 35X48X11 ír, pedig a villa átmérője 36mm. Lehet hogy az LC1 nek 35?
Köszi
Szerintetek számít valamit,hogy a power bowden a power motorrol az 1es a 2-es hez megy a 2-es meg az 1-es bowden helyére?
Amúgy úgyanúgy kinyit,meg minden,de mégis számít ez valami? :S
Sziasztok!
A DT125R-nek hol lehet állítani az olajpumpáján, mert eszméletlenül füstöl a gép. Olajat már kipróbáltam rengeteget, de ez nem befolyásolta a füstölést
Üdv,
yoman
eddig hidegen szivatóval de ha 1szer beindult onnan már kézzel meglöktem a berugókart és indult. Keverékcsavart nemállítom mivel olajszivattyú sincs benne :D
NE tedd rá az a légszűrőnek matricázott szart! Hamar szét fog kopni a mtorod, mert az nem szűr semmit, nem beszélve, hoyg akkor át kell majd fúvókáznod a karbit, mert fulladni fog. Csináld meg a gumit, vegyél 160Ft-ért egy 30*20-as légszűrőszivacsot, és vágd bele a rendes helyére. Forraszd össze a szakadást a gumin. Vagy bicajbelsőt ragassz rá. Amúgy ha a tűszelepen állítasz, akkor a keverékcsavart is hozzá kell állítani. Eléggé beleszól ennél. Szívatóval vagy anélkül indult eddig hidegen?
Meg tudja valaki mondani nekem a teleszkópszimering méretét DT 80LC2. Manualba néztem de ott 35X48X11 ír, pedig a villa átmérője 36mm. Lehet hogy az LC1 nek 35?
Köszi
Amúgy úgyanúgy kinyit,meg minden,de mégis számít ez valami? :S
A DT125R-nek hol lehet állítani az olajpumpáján, mert eszméletlenül füstöl a gép. Olajat már kipróbáltam rengeteget, de ez nem befolyásolta a füstölést
Üdv,
yoman
Viszont mind a kettőt közvetlenül a karbira rakod rá.