gumi, vagy ha nincs, akkor parafadugóba fúrj egyet, amibe beleszorul a spirál jó szorosan, vágd méretre, hogy a keréknél is feszesen legyen és kész. Biztosító gyűrű is kell bele körbe, mint a teleszkópnál, hogy ne jöjjön ki, gyárilag is van.
alapjáratot leveszed teljesen, ne szóljon bele, betekered teljesen a keverékcsavart, ekkor túldúsítod a keveréket, a gázt meg te tartod, hogy ne álljon le. Ezután negyed fordulatonként tekered ki a keverékcsavart, és mindegyik tekerés után megnézed, hogy mennyire veszi a gázt, mennyire gyorsan esik vissza a fordulat, fullad-e, ha nagyon kis gázt húzol, van-e stabil alapjárat közeli fordulat. Ha úgy érzed, hogy találtál egy jónak tűnő beállítást, menj vele egy kört, menet közben mit csinál. Fontos, hogy minden tekerés után várj egy kicsit, mert kell egy pár másodperc, hogy reagáljon az állításra, és MINDIG dús irányból kell elkezdeni állítani. Amikor már túl szegény, akkor nem lesz szép pattogós hangja, hanem erőtlen gágogó hangja van, lassan esik vissza alapjáratra. Ha még túl dús, akkor is fulladhat hirtelen gázra, meg akkor is ha már túl szegény. Jól kell vennie a gázt, viszonylag gyorsan kell visszaállnia alapjáratra, minél kevesebb visszapöfögéssel. Ha megvan az a beállítás, ahol a legjobban megy, egy negyedet tekerj befelé, dúsabb legyen kicsit, ezzel jobb lesz a hűtése a motornak, és szinte ugyanúgy megy.
Én egy 250-es csepptankos jawa kilóméterspirálját akarom átalakítani mind 2 végén kocka, felül ráis tudom tekerni, pont jó de alul valahogy megcsinálom bedugósra (az ugye menetes)
Hát én egy 405 pugnak a kilométer spiráljából faragtam fordulatszámmérő spirált,egyik vége alapból kocka,másikat meg kockára köszörültem,nem bomlott szét,tökéletesen működik,csak a hosszát és a kocka nagyságát kell belőni,de nem nagy ördöngösség!
És hogy állitsam be ugy hogy jó legyen. azt tudom h meleg motornál kell de mégis ha állitom az alapjáratot akkor olyankor zárjam el a keverék állitó csavart?
Kollégák 125r kilométer spirált hogy, s miből lehet okosba javítani? Még ifjú koromban olvastam itt, hogy valami szoci autóé majdnem stimmel... Ha nem kéne érte 3000et kiadni, csak bontva 300at nagyon örülnék.
a motor elment, ezek megmaradtak
A ha jól láttam a rossz arcok ősrégi XT-kel voltak felfegyverezve, a főszereplők meg détéztek
képet tudok rólaküldeni
06302420786
Duna tv műsor :D