Ja Holnap utazhatok 200km hogy kicseréltessem azt a kva dugót! utánna le kell zsíroznom a henger fúrást bár azt én is megcsinálom CNC-s révén ennyit már illik tudnom de havernál megfúrjuk faszán aztán összerakom és viheti akinek kell Itt van fotó
Bazki selejt dugattyút küldtek nem ül bele a gyűrű a horonyba a kva annyukat! a csapszeg illesztés is kifogásolható enyhén szólva semmiképp nem nevezném passzosnak szar a FOR YAmaha dugó ne vegyetek inkább a PROX ,VERTEX vagy Wössner
2 oldalra csúszik ki, középen egy 6-os inbuszos csavar fogja össze.
De a kiput is le kell venni, mert onnan tudod szétfeszíteni...
+ a 2 oldalt kibontani...
Power szelep kiszedéséhez elég csak levenni a túl oldali kupakot, és valamelyik irányba kicsúszik? Ki kell takarítanom, mivel a motor már alig bírja forgatni, és nem szeretném hogy leégjen.
1centi az durva...
le is csiszolhatod a lánc csapjának egyik végét ahol meg akarod bontani, majd a másik irányba kiütöd, úgy hogy egy anyacsavart raksz alá támasznak. Csak jól nézd meg hol bontod meg, hogy utána a patentszem belemenjen, ahol bontottad.
igen de az én láncom nem új és nemis szedtem mentem vele 60-70 kilómétert amióta elhoztam, most Ladánybenén vagyok és nagygáznál ugrál a lánc, a hátsó kerék teljesen hátul van, láncfeszítő maxon, hogyszedek ki belőle egy szemet? hozzánemértően megpróbáljam?
Jah és a lánckeréken a lánc kb 1 centit mozog oldalra, gondolom azse egésséges-
Az a baj, hogy nagyon szarul adja vissza a kép.
Te ha innen fentről nézed, akkor van egy vékonyabb, és egy vastagabb gyűrű.
Tedd egymásra, ha nincs szemmértéked.
A vékonyabb kell alulra a rugóval, a vastagabb-szélesebb felülre.
Bár képen ugyanolyan vastagnak látszik mindkettő. :(
nekem is nagyobb volt az egyik gyürü mint a másik ahogy neked.
nekem prox hajtókar van a gépsasban,de nekem a felső tűgörgőt nyúlták le,és kínálgatták hogy vegyem meg,prox ez is ... -.-
Akor persze hogy nem megy a helyére
Tedd össze szépen....csak ügyes légy....:)
És nyugi.
De a kiput is le kell venni, mert onnan tudod szétfeszíteni...
+ a 2 oldalt kibontani...
le is csiszolhatod a lánc csapjának egyik végét ahol meg akarod bontani, majd a másik irányba kiütöd, úgy hogy egy anyacsavart raksz alá támasznak. Csak jól nézd meg hol bontod meg, hogy utána a patentszem belemenjen, ahol bontottad.
Jah és a lánckeréken a lánc kb 1 centit mozog oldalra, gondolom azse egésséges-
Te ha innen fentről nézed, akkor van egy vékonyabb, és egy vastagabb gyűrű.
Tedd egymásra, ha nincs szemmértéked.
A vékonyabb kell alulra a rugóval, a vastagabb-szélesebb felülre.
Bár képen ugyanolyan vastagnak látszik mindkettő. :(
nekem prox hajtókar van a gépsasban,de nekem a felső tűgörgőt nyúlták le,és kínálgatták hogy vegyem meg,prox ez is ... -.-