Azért figyelj oda a szervizelésre, Tapasztalat Tele vannak üzemórás alkatrészekkel! Amit ki kell cserélni időben különben csecs. Az enyém nem egyszer volt típushiba miatt visszarendelve sajnos + a nem várt széthulló csapágyak..... (És újonnan vettem nem zsákba macska volt) Egyébként felejthetetlen élményt nyújtanak ezek a gépek nincs hozzá hasonló...Gratula hozzá!
Ez sajnos az a sport, amiben a milis eltérések elég soknak mondhatóak.
Bár ha egyszer valaha jó volt és csak úgy állítassz rajta 2 milit, akkor annak azért már érződnie kell.
Már rájöttem ezeknél mi csinálja. Annyira ki van centizve az úszó szint, hogyha 1-2mm-rel a megfelelőtől eltér az úszó magassága felfordítva a karbit, akkor már alapból zár elég sokat. Fém nyelves. Gondolom az övé is el volt hajtogatva.
szét ne szedd már Nekem is most ez van. A tűszelepet nézd meg a karbiban. Nekem ha 80-nal megyek egy ideig, akkor elfogy a benya a karbiból. Olyankor fullad, szaggat. El se indulok ameddig nem csinálom meg. A ha nincs elég benya a levegőhöz amit beszív, akkor meg is halhat könnyen.
Köszönöm!
Most csak fékbetétet, olajat, légszűrőt kell cserélni.De ezek szinte minden motor vásárlásnál kötelezőek.
Amit javitani kell rajta az a teló szimmering mert picit folyik a bal első.De ennyi baja legyen 5 év alatt
DT125R utáni élet
DT 2010.09.03-án elkelt és nézzétek mi van helyette
Több mind 3x erősebb mint a DT, ccm-be több mint 4x akkora ám a szervizigénye nem sokkal több
Nagy bajom van!
elmentem a motoron 30 kilómétert és nemvolt semmi baja.
visszafelé (kinyult a lánc de azt kap másikat a héten) DE kb a 25. kilóméternél elkezdett a gép elösször rángatni aztán fulladni, megálltam, kuplungal hibátlanul pörög, (álltam 2-3 percig) elindulok és 1 kilóméter után megint kezdni, fullad.nincs ereje, rángat. Én arra gyanakszom hogy eltört egy gyűrű szerintetek?
Van nekem egy nagy problémám.
DT125R, kijött a hengerből az egyik menet, ami a hengerfej-csavart tartja, mert valamelyik barom nem bírta betekerni rendesen a csavart. (szóval bemegy a csavar és átfordul)
Sziasztok! olyan problémám van hogy a motorom eszi a vizet, a hajtőműolaj túlfolyón meg ömlik a szürke színű vizes olaj... hogy hívják azt a szimmeringet ami esetleg beengedi a vizet a kuplunghoz meg a váltóhoz? Meg egyátalán hol van? mit kell hozzá leszedni? segítséget előre is köszi (yamaha dt 50R 2008)
Bár ha egyszer valaha jó volt és csak úgy állítassz rajta 2 milit, akkor annak azért már érződnie kell.
Most csak fékbetétet, olajat, légszűrőt kell cserélni.De ezek szinte minden motor vásárlásnál kötelezőek.
Amit javitani kell rajta az a teló szimmering mert picit folyik a bal első.De ennyi baja legyen 5 év alatt
DT 2010.09.03-án elkelt és nézzétek mi van helyette
Több mind 3x erősebb mint a DT, ccm-be több mint 4x akkora ám a szervizigénye nem sokkal több
Nektek is csak hasonló gépeket kivánok
elmentem a motoron 30 kilómétert és nemvolt semmi baja.
visszafelé (kinyult a lánc de azt kap másikat a héten) DE kb a 25. kilóméternél elkezdett a gép elösször rángatni aztán fulladni, megálltam, kuplungal hibátlanul pörög, (álltam 2-3 percig) elindulok és 1 kilóméter után megint kezdni, fullad.nincs ereje, rángat. Én arra gyanakszom hogy eltört egy gyűrű szerintetek?
Van nekem egy nagy problémám.
DT125R, kijött a hengerből az egyik menet, ami a hengerfej-csavart tartja, mert valamelyik barom nem bírta betekerni rendesen a csavart. (szóval bemegy a csavar és átfordul)
Erre van valami megoldás, vagy a henger kuka?
köszi
Van egy fordulatszámmérő spirálom 125-s dt.hez!
Ha kell irjatok!
1500.-FT