Bocs, rosszul fejeztem ki magam én 3-4 50-es Apriliával mentem de mind gyenge volt és szerintem szörnyű hangjuk van, sikítanak. De ez saját vélemény, biztos van olyan ameik jól megy és a hangja is jó.
Bal oldali műanyag dekliél, és fesszabályzó csatlakozójánál. Amikor én kiszűrtem a hibát, akkor járó motornál slaggal locsoltam a gyertyapipát, és rohadtul lesz@rta...
Sziasztok!
Tegnap sikeresen megáztunk... kb.:20KM szakadó esőben való motorozás után elkezdett kihagyni a gyujtás és meg is állt. Hol ázik be ilyenkor. Gyertya pipánál elvileg nem nagyon tud, mert "szigetelt", feszszabályzónál nem találtam vizesnek.... Esetleg a dekninél?
Nekemis ien problémám volt nemrég, nekem darabokratört a rugóm, nagyon egyszerű, felhúzod a védő gumit, benyúlsz lentre egy csavarhúzóval, kipattintod a ....(hullámos kis izé bevan feszítve körbe :D) és lehúzod (erővel)
Az index megy akku nélkül, csak járnia kell a motornak. Még nem láttam olyan gépet, amin hja nincs benne akku akkor nem megy az index járó motornál
http://italmondo.hu/index.php?...
(ha valakinek van hazsnált eladó szoljon)
Tegnap sikeresen megáztunk... kb.:20KM szakadó esőben való motorozás után elkezdett kihagyni a gyujtás és meg is állt. Hol ázik be ilyenkor. Gyertya pipánál elvileg nem nagyon tud, mert "szigetelt", feszszabályzónál nem találtam vizesnek.... Esetleg a dekninél?
Köszi előőőre is!