Nem ugy van az. Például ha megkapnák egy Magyar átlag fizetést akkor itthon élnék mint hal a vizbe, de az itthoni fizetés az nagyon gyenge ugyhogy Nem olyan olcso az ahogy gondolod. Dehát sose legyen rosszabb!
az enyémek teljesen máshogy néznek ki! abból a képből ami hírdetésen van nem látszik, de nekem küldött még képeket. ennek a tetelye zárt, az enyém egy csavarral van lezárva, és a kerék tengely ahol átmegy a jobb oldali telón, ezen egy furat van,mint a bal oldalin. az enyémen 4 csavar fogja be.
Abban tudna még valaki segíteni, hogy hogy jön szét az első telója a kis 50eseknek, felöntöttem olajjal, de nyomja is kifele a szimeringnél, úgyhogy szét kell szednem, a felső csavart ahogy kivettem, úgy láttam nem oszt nem szoroz a szétszedést illetően. A szimeringnél lévő seeger lehet a megoldás?
Nos, jót motoroztunk ma:) Kicsit eláztunk, de hát belefér:)
Első kétszemélyes túra megvolt, és a motor is jól bírta
Apropó, 1 éves jogsival ha elkapnak, hogy utasom van, akkor azért mitt kaphatok?
Jaah én meg bejárattam a gépet, faja lett jól megy, jó hangja van. a berúgó kart kézzel alig tudom lenyomni. Jó "nyomatékos" lett, "mélyről húz mint a vízhordó lány"
Sziasztok, esetleg valakinek 50-es levegőshöz, kipufogó első része jó állapotú van e eladó?, most égetem kifele a hátsó dobot, már vagy 10perce úgy füstöl, mint egy olajkályha, az udvarban nem látni akkora a füst. Elég sz@r állapotú az első rész, szét is van nyílva, meg már többször volt hegesztve látszik, most megpróbálom kiégetem azt is, megvarrom CO-val, de ez csak ideiglenes megoldás lehet.
végül is nem a benya ára számít ,hanem az arány a bevételed és kiadásaid közt.
Azért nekem mennyországnak hat egy olyan benzinkút képe ahol 200 forint/liter van kiiírva, vagy 180/l gázolajj óóóóóóóóóóó
zala melyik részén laksz?
azért köszönöm! remélem te nagyobb szerencsével jársz!
Első kétszemélyes túra megvolt, és a motor is jól bírta
Apropó, 1 éves jogsival ha elkapnak, hogy utasom van, akkor azért mitt kaphatok?
Most akadtam rá, nekem elfosta magát a főtengőm.....
Én is turizok....
még mindíg első telókat keresek dt 125r-hez. ha valaki tud írjon!
köszi!
Akkor az nem itt van.
Yamaha yz 125ről való de nekem Dt-n volt fennt!
Horpadás nincs rajta!
Ha érdekel vkit akkor privi..
üdv
Én is oda járok, bár nem csapatni, inkább csak természetjárni.
Addig kell elvenni amotortól a benzint, és az oylajat, amíg má' nem fütytűű :)