Nagyon szépen köszönöm a segítséged , ha kérdezhetek még akkor azt meg tudnád nekem mondani, hogy az Lc alkatrészei jók az LC2 típushoz mind motorikusan mind a vázhoz az elektronikához szóval mindenhez, persze kivéve azt amit leírtál , hogy -hajtókar felújító szettje nem jó az LC2-höz- .
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget .
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni, nem olyan régen 2011.04.16-án vettem egy 1988-as évjáratú Yamaha Dt 80 -as motort 50 - es ként , első motorom ezen tanulok motorozni, motort szerelni stb szóval ezzel kezdtem el a motoros pályafutásomat és el kellene a segítségetek és hát egy kicsit gondban is vagyok :( . Nem tudom mi a különbség a Yamaha Dt 80 Lc vagy Yamaha Dt 80 Lc 2 , ha le tudnátok nekem írni pontosan az jó lenne , ugyanis a későbbiekben ha netalán alkatrészvásárlásnál meg kellene adni milyenem is van akkor ne álljak ott mint valami bot , a segítségeteket előre is köszönöm . A képen mint látjátok a matricát DT50 LC , de csak azt az előző tulajdonosa ragasztotta rá megtévesztésként .
Hali!
Valaki tudja, h. a TDR 125 első telója egyezik-e a dt 125r telójával? ránézésre egyforma, de vajon a méretek megeggyeznek?
előre is köszönöm a segítséget!
Hali, nemrég vásároltam egy '91-es, 80ccm-es, dt lcII-t. A váltó mellett szivárog - valószínűleg a váltóolaj. Szeretném megtudni, hogy hol lehet ellenőrizni az olajszintet? Illetve, hogy hol lehet hozzá szimeringet kapni?
Be. Nyilván kis terheléssel menj, de néha csinálgass enyhén dinamikus kigyorsításokat, nem éppen üveghangig. Idővel egyre fokozódóan.
Nem tudom mekkora sebesség lesz ott, hűtés miatt, de került a nagy és hosszú (és kapcsolat) terheléseket.
Most volt dugócsere, fúrás és azóta mentem kb 110 km-et.
első 50 -et 3-4 ezeren majd a másodikat olyan 4-6 ezer fordulaton nem megerőltettve , időnként hagytam lehülni a motort.
A kérdésem az lenne , hogy hétvégén lenne egy kisebb túránk hegyekben( kb 100 km) kisebb emelkedőkkel. bevállalhatom szerintetek ? Vigyázva , hogy ne hevüljön nagyon fel.
Megerőltető még ennyi km után?
Valaki +tudná mondani h. a VDO fordulatszámmérőket hová kell bekötni? köszi!