Sziasztok! Nektek is bronz persely van a berugótengelyen lévő fogaskerékben? Mert nálam kikopik és nem lehet berúgni! Vagy esetleg lepattanhat a zeeger gyűrű és amiatt kopik ki a persely? Volt valakinek hasonló gond, mert úgy láttam h ez széria hiba lehet! A segítséget köszönöm
Igazából nem a minőségre gondoltam, hanem a vatagság-merevségére. Mert pl a dötö gyári kuplungbovdenje, olyan vaskos, hogy sokkal merevebb kezelhetőbb mint az simson mz méret. Kb 3mm vastag benne a sodrony és jó vastag a burkolat. Viszont pl. a gázbovden pedig nagyon finom vékony szövésű, és jó lágy Bár az is igaz ,hogy simson -mz -babetta bowdenből még csak ezeket a 2-300 forintos kisipari szarokat láttam ,gyárit nem
Félreértessz. Stage 6 phbg-t olcsóbban kapsz boltban, mint nem feltételezett, hanem valósan eredeti olasz (jobb minőségű) dellorto phbg-t.
Ami nekem van stage6 pwk28-am az olyan kínai mint a szél. Igazából van két jó dobozra való karbim. De hát vannak helyek ahol nem csak ilyen kevés van, hanem ahol lapátolni is lehetne őket utánfutóra :)
Nem kell gyárit venni, 10k-ért. Hanem keresni valami kompatibiliset normálisat és megcsinálni, mondjuk nekem is van 2 motorom is amin ilyen szar bowdenek vannak, de ha meglátom őket már rosszul vagyok.
Eleve az is baj, hogy gyárilag olyan szárazak, mint a legjobb martini. Olajos pixisben áztatni szoktam őket, de hát úgyis az marad.
Sziasztok! Pakolás közben találtam egy hibátlan Yz 125 rezonátordobot! Nekem volt fennt Dt-n és elég sokat dobott rajta! Ha érdekel valakit akkor írjon és küldök képet is!
Üdv
Nekem babetta fékbowden van benne, lassan 7ezer km óta és semmi baja. 400forint +100 egy ilyen kis valami a végére amivel lehet állítani. Most ha ezt megvettem 500ból akkor mért vegyek 5-10ezerért gyárit? Vagy esetleg 1500 ért méretre szabottat csinálnak Tolnán ha valaki ere jár és ilyen baja van ;) bowden készítő műhely.
A Simson bowdenek közepes minőségűek, kb mint a dt-é. Amiket lehet kapni a boltban simson bowden néven azok egy kalap szart nem érnek. Szerintem ha vezérdrótot fűznék be az is különb lenne.
Karbihoz meg nem létkérdés helyekre bicajos boltokban lehet kapni teflonos külsőt és nagyon sűrű szövésű belsőt, kis szerencsével. Ami szövött az már jó szokott lenni minőségre.
De mondjuk a magyar kisipari simsonhoz készített bowdeneket meg sem lehetne fonni, olyan rideg. Kb ha összetekered elszállításra már el is törted. Van egy ducati gázkonzolom, na abba lévő bowden az már valami.
De belsőnek pl vw golf 2 gázbowdenje is faja, elég jó minőségű és vastag, erős.
A stage 6 dellorto black edition az kb 2x olyan nehéz szvsz kínai dellorto licenc alapján készülő kópia.
Origi dellorto.
De egy oko és stage 6 féle pwk sincs szerintem hasonló minőségű, mint egy gyári keihin.
A black edition phbgnél már első fogásra feltűnt, hogy sokkal nehezebb, mint az origi.
Az árban meg ne légy biztos. Az origi dellorto karbi újonna bitang drága.
A közepes méretű phbg/phbl ilyen 30 környéke, de egy phbh új ára 40k.
Egy kínai pwk meg már van 12-13ért. Mondjuk régebben írt ide egy srác még, hallottam hogy ő szívott egyszer egy ilyen kínai karbival, nem tudott sehogyan sem alapjáratot varázsolni. Mire kiderült, hogy a kiskínaiak kifelejtették fúrni az öntvényben az alapjárati rendszer furatát :)
hali! oké ,hogy műxik meg minden, de hogy a babetta meg mz meg simson bowdennek 0 köze van a hozzávalóhoz az biztos én is raktam bele mz jét, majd utána elmentem bowdenkészítőhöz, és csináltattam egy hozzávalót
Ami nekem van stage6 pwk28-am az olyan kínai mint a szél. Igazából van két jó dobozra való karbim. De hát vannak helyek ahol nem csak ilyen kevés van, hanem ahol lapátolni is lehetne őket utánfutóra :)
Eleve az is baj, hogy gyárilag olyan szárazak, mint a legjobb martini. Olajos pixisben áztatni szoktam őket, de hát úgyis az marad.
Üdv
Karbihoz meg nem létkérdés helyekre bicajos boltokban lehet kapni teflonos külsőt és nagyon sűrű szövésű belsőt, kis szerencsével. Ami szövött az már jó szokott lenni minőségre.
De mondjuk a magyar kisipari simsonhoz készített bowdeneket meg sem lehetne fonni, olyan rideg. Kb ha összetekered elszállításra már el is törted. Van egy ducati gázkonzolom, na abba lévő bowden az már valami.
De belsőnek pl vw golf 2 gázbowdenje is faja, elég jó minőségű és vastag, erős.
Origi dellorto.
De egy oko és stage 6 féle pwk sincs szerintem hasonló minőségű, mint egy gyári keihin.
A black edition phbgnél már első fogásra feltűnt, hogy sokkal nehezebb, mint az origi.
Az árban meg ne légy biztos. Az origi dellorto karbi újonna bitang drága.
A közepes méretű phbg/phbl ilyen 30 környéke, de egy phbh új ára 40k.
Egy kínai pwk meg már van 12-13ért. Mondjuk régebben írt ide egy srác még, hallottam hogy ő szívott egyszer egy ilyen kínai karbival, nem tudott sehogyan sem alapjáratot varázsolni. Mire kiderült, hogy a kiskínaiak kifelejtették fúrni az öntvényben az alapjárati rendszer furatát :)
nem tud valaki dt -re vízhöfokméröt árban meg egyezünk előre is köszi
Ez pont olyan, hogy a 8 millás autóhoz ugyanaz az alkatrész 3x annyiba kerül, mint az 1000 éves rozsdaboglyába.
Vagy éppen a STAGE6(csak át van festve) karbi.. ugyanaz mint a sima, mégis többe kerül
áron megegyezünk
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...