Van az a kis szürke doboz a tank alatt...amellett van egy csatlakozó, amit szét lehet szedni, na azt kell letömíteni valamivel (én FBS-el csináltam)..nekem teljesne megoldódott..mióta megcsináltam voltam vele tankig érő vízben is...de nem dadogott le
Szia! lemértem pár dolgot a telón. a hossza 97cm a becsúszó szár átmérője 49,9 az alsó száré 50mm. ahová a fék fel van fogatva( képen jelöltem) 69,5 mm távolságra vannak. jukközéptől mérve.
Szerintetek attol szaggathat meg kihagyhat a motor meg mintha piciket durrogna, hogy találtam itthol egy kb 2-3 éves gyertyát tiszta rozsda volt lecsiszoltam azt raktam bele?!(Bosch super plus - 2 polusu). Azért raktam ezt bele am. mert hnap-ra jön meg az uj gyertya addig gondoltam járok ezzel:)
Üdvözletem!
Most vettem egy yamaha dt 80-ast,de hiányzik róla a jobb hátsó oldali idom,ami az akku résznél van.Nekem a fekete lila változat van.Ha van valakinek eladó,akkor írjon a :borley@freemail.hu címre.
Kaldor
Mondjuk, nem megyek neki 16-os anyának 17-es kulccsal, iylasmire nem használok fogót, satöbbbi, szerintem ez a titka.
(volt ismerősöm, aki MINDNET svédfogóval szerelt...)
Az itt alap hogy kikötöd.
Plusz fogsz egy flexet, és nekiállsz könnyíteni.
Sárvédő fékkarok, kormánymerevítő, tükrök, nem beszélve az irányjelzőről lámpa......
Plussz fúrkáld szét a kiput, ahol csak éred, hogy jobban menjen.
már azt ki próbáltuk és ugyan úgy dadogót
Jó drágák, de műkszenek
ez mitől van nem tudunk rá jönni
Állítólag 89-es,de nemtom.
Na még egy próba...ha esetleg valakinek van 80-ashoz lámpa/index kapcsoló konzolja az kérem jelezze
Jobban örülnék olyannak ,amit nem kell fújkálni.
Milyen színű?
Sokat nem tudok érte adni.1-2 ezer.
Megkérlek szépen leírod a tapasztalatokat a kis kerekekkel? Úttartás, stabilitás. Ilyeneket. Köszi
Most vettem egy yamaha dt 80-ast,de hiányzik róla a jobb hátsó oldali idom,ami az akku résznél van.Nekem a fekete lila változat van.Ha van valakinek eladó,akkor írjon a :borley@freemail.hu címre.
Kaldor
(volt ismerősöm, aki MINDNET svédfogóval szerelt...)
Plusz fogsz egy flexet, és nekiállsz könnyíteni.
Sárvédő fékkarok, kormánymerevítő, tükrök, nem beszélve az irányjelzőről lámpa......
Plussz fúrkáld szét a kiput, ahol csak éred, hogy jobban menjen.