Szép jó estét mindenkinek.
Lánc vásárlás elött állok, milyen áttételt ajánlatok hogy menjen legálább 90-100at. Most elöl 15 hátul 54vagy55 fogas lánckerék van.
Most olyan 80 85öt megy a DT80Lc2 szerintem élég jó eröben van.
Vagy ne várjak ilyen sebbeséget a 85kg-m alatt?
A főtengely dual szimering mérete lenne a legfontosabb, a többi rajta van. Ha tudná valaki jó lenne. kb.28*40*9-nek mértem, de csak proxban találok, és képről nem dualnak néz ki, lehet rákérdezek.
Sziasztok, tudna valaki segíteni, 1994-es DT 50 M-et húztam szét, és szimering méretekre lenne szükségem, vagy ha lehet valahol készletben kapni az is jó lenne, a dual szimeringen egyáltalán nincs méret, ilyet hol kaphatnék viton-t? Vagy jó lehet a sima dual is bele?
A lánc kihajtásé egyáltalán nincs meg, mert lekopott.
Főtengő csapágy koyo 83299 9RT-hez azt találtam hogy jó a 6204es méret, de nemtudom hogy C3 vagy C4-es lehet a gyári?
Üdv urak.
Eladnám a képen látható Umarex (német) tipusú gáz-riasztó fegyverem, a töltényekkel együtt, kihasználatlanság miatt.
Az ára 15 ropi lett, cakkumpúder.
Van hozzá rakétakilövő cső is.
Az lenne a problémám , hogy vettem egy új akksit belőttem a powert az tuti jól van beállítva , de sebességbe nem pörög ki csak 8-9 ezer... inkább 8-at, üresbe még 11fölé is megy. Ha valaki tudja, hogy mi lehet a gond pls írja meg.
Ha a tipusát megmondod akkor 1 istenkirály vagy