Az lenne a problémám , hogy vettem egy új akksit belőttem a powert az tuti jól van beállítva , de sebességbe nem pörög ki csak 8-9 ezer... inkább 8-at, üresbe még 11fölé is megy. Ha valaki tudja, hogy mi lehet a gond pls írja meg.
Az 1987-es 50-esemben is már gázos-olajos lengéscsillapítót alkalmaztak hátul. Ez persze nem jelenti, hogy a tiedben is, de amit leírtál, az alapján a tiédben is olaj volt. Ellenőrizd le a csavart a teló oldalán. (Vagy valahol) Mondjuk ha egy 30 centi magas "puklira" rámész 70-nel, nem biztos, hogy a csillapítás a gond
Én is azt hittem idáig, de mégis folyik belőle valami Valószínűleg igazad van és valami kenőanyag lehet az. Tegnap 5 órán keresztül hajtottam a kis dt-t(persze meg-meg álltam közben többször is), és az utolsó 1 órában már olyan szinten elfolyhatott a folyadék hogy egy 20-30 cm-es pukli után annyira megdobott hogy elég szép stoppie lett belőle . Hát meglepett eléggé
Abban biztosan van olaj? Csak azért kérdem ,mert én úgy tudom ,hogy a rugó rugózik és gáz csillapít. Bár lehet én tudom rosszul
Bár valami kenőanyag valszeg van benne, ami keni a dugattyút-szelepeket
Aki ért hozzá valamit írhatna a középteló felépítéséről
Valaki véletlen nem tudja hogy mennyi olaj kell a hátsó lengéscsillapítóba? 125 R-ről és 92-es évjáratról lenne szó. Vagy hol tudnék ennek utána járni?
Mi oka lehet annak ha meleg motornál de csak melegnél amikor üresben kiengedem a kuplungot kicsit morgó hangja van a motornak és a lábtartót is enyhén rázza ha behúzom elcsendesül és a lábtartó sem remeg.Levettem a deknit a kuplung oldalán de semmi hibát nem látok nem lóg semmi minden csapágy jónak tűnik.
nem véletlen csinálták meg ugy a tágulási tartályt... felőlem sufnizhat de tuti én nem tenném ezt is írtam ;) egy aksi miatt nehogy már átépítsen valaki egy motort....
Na háj!
Megvolt életem első enduro cross versenye, és még érmet is kaptam. Különdíjazott lettem, mert én voltam a legkisebb géppel, és jól teljesítettem
A tágulási tartálynak szerintem magassága elég fontos bár 1-2 cm valószínűleg nem számít. A lényeg ,hogy alul legyen a befolyó-visszafolyó ága. Mivel amikor a hűtőfolyadék melegszik akkor tágul és a tágulás miatt a hűtőrendszerben el nem férő víz megy át a tágulási tartályba. Viszont amikor hűlik vissza a víz zsugorodik, és a kitágult állapothoz képest nyomáscsökkenés lesz a hűtőben, így a hűtősapka visszaeresztő szelepén át visszaszívja az előzőleg kitolt mennyiséget a tartályból a hűtőbe. Tehát igyekezz az eredeti helyre tenni az új flakont. Mindenképpen tegyél a felső részére egy szellőzőt!
Ha valamit rosszul írtam javítsatok!
Rossz a billentyűzeteden a sima V? ez egy fórum nem a facebook...
Emberek!
Nem tud senki sem segíteni abban, hogy a kiegyenlítő tartályt lehet e helyettesíteni pl. egy sima MAX 3 decis flakonnal, mely fejjel lefelé lenne, alul nyomná bele a vizet mint eddig felűre megcsinálnék egy túlfolyót. Valamint hogy az mennyire mindegy hogy milyen magasságban van!?
Én anno sokat vadásztam egy gyári karbira, hátha így megkímélek valakit a több hónapos kutatástól. Másképp nem ide írnám.
FONTOS: A karbi üres! Szívató rajta van és az alapjárati csavar. Semmi más. Karbi főrész szívatóval + Úszóház.
Ha sérült a karbija valakinek, letört a felfogató, stb, át lehet pakolni a cuccokat. (a 14-es és 16-os karbik alkatrészei is jók bele.)
Bár valami kenőanyag valszeg van benne, ami keni a dugattyút-szelepeket
Aki ért hozzá valamit írhatna a középteló felépítéséről
Tök jó hosszan lehet motorozgatni a kerítés melletti úton, erdőbe-ki, jó hely
Meglátogattuk a ferihegyi Crosspályát haverommal!
Fasza kis hely!
Megvolt életem első enduro cross versenye, és még érmet is kaptam. Különdíjazott lettem, mert én voltam a legkisebb géppel, és jól teljesítettem
akinek van irjon!
A tágulási tartálynak szerintem magassága elég fontos bár 1-2 cm valószínűleg nem számít. A lényeg ,hogy alul legyen a befolyó-visszafolyó ága. Mivel amikor a hűtőfolyadék melegszik akkor tágul és a tágulás miatt a hűtőrendszerben el nem férő víz megy át a tágulási tartályba. Viszont amikor hűlik vissza a víz zsugorodik, és a kitágult állapothoz képest nyomáscsökkenés lesz a hűtőben, így a hűtősapka visszaeresztő szelepén át visszaszívja az előzőleg kitolt mennyiséget a tartályból a hűtőbe. Tehát igyekezz az eredeti helyre tenni az új flakont. Mindenképpen tegyél a felső részére egy szellőzőt!
Ha valamit rosszul írtam javítsatok!
Emberek!
Nem tud senki sem segíteni abban, hogy a kiegyenlítő tartályt lehet e helyettesíteni pl. egy sima MAX 3 decis flakonnal, mely fejjel lefelé lenne, alul nyomná bele a vizet mint eddig felűre megcsinálnék egy túlfolyót. Valamint hogy az mennyire mindegy hogy milyen magasságban van!?