Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok!
Ha valakinek szüksége van egy gyári Teikei y12p (dt 50 mx) 12-es karbi főrészre, írjon nyugodtan! Van egy eladóm.

Én anno sokat vadásztam egy gyári karbira, hátha így megkímélek valakit a több hónapos kutatástól. Másképp nem ide írnám.

FONTOS: A karbi üres! Szívató rajta van és az alapjárati csavar. Semmi más. Karbi főrész szívatóval + Úszóház.

Ha sérült a karbija valakinek, letört a felfogató, stb, át lehet pakolni a cuccokat. (a 14-es és 16-os karbik alkatrészei is jók bele.)
Az lenne a problémám , hogy vettem egy új akksit belőttem a powert az tuti jól van beállítva , de sebességbe nem pörög ki csak 8-9 ezer... inkább 8-at, üresbe még 11fölé is megy. Ha valaki tudja, hogy mi lehet a gond pls írja meg.
Pontosabban nagy nyomású nitrogén gáz van a teló egyik cellájában és ettől elkülönítve még olaj is.
Az 1987-es 50-esemben is már gázos-olajos lengéscsillapítót alkalmaztak hátul. Ez persze nem jelenti, hogy a tiedben is, de amit leírtál, az alapján a tiédben is olaj volt. Ellenőrizd le a csavart a teló oldalán. (Vagy valahol) Mondjuk ha egy 30 centi magas "puklira" rámész 70-nel, nem biztos, hogy a csillapítás a gond
yamaha dt 125 84-es év járatú motorhoz világító tekercs kellene mert a régi elégett újonnan 24 e FT ha valaki tud egyett jó árba lécci szoljon.
Én is azt hittem idáig, de mégis folyik belőle valami Valószínűleg igazad van és valami kenőanyag lehet az. Tegnap 5 órán keresztül hajtottam a kis dt-t(persze meg-meg álltam közben többször is), és az utolsó 1 órában már olyan szinten elfolyhatott a folyadék hogy egy 20-30 cm-es pukli után annyira megdobott hogy elég szép stoppie lett belőle . Hát meglepett eléggé
Abban biztosan van olaj? Csak azért kérdem ,mert én úgy tudom ,hogy a rugó rugózik és gáz csillapít. Bár lehet én tudom rosszul
Bár valami kenőanyag valszeg van benne, ami keni a dugattyút-szelepeket

Aki ért hozzá valamit írhatna a középteló felépítéséről
Jaja, bár nekem jobban tetszenek arra felé az utak

Tök jó hosszan lehet motorozgatni a kerítés melletti úton, erdőbe-ki, jó hely
Valaki véletlen nem tudja hogy mennyi olaj kell a hátsó lengéscsillapítóba? 125 R-ről és 92-es évjáratról lenne szó. Vagy hol tudnék ennek utána járni?
Kell valakinek egy tükörpolír hátsó 55 fogas lánckerék DTre? 3000ft postával! Eladó!
Ilyen néha van nekem is... mostanában nem volt. Esetleg azért mert log a kuplungkosár?
Üdv!
Meglátogattuk a ferihegyi Crosspályát haverommal!
Fasza kis hely!
DT80LC2-be milyen tűgörgőt ajánlotok?
Mi oka lehet annak ha meleg motornál de csak melegnél amikor üresben kiengedem a kuplungot kicsit morgó hangja van a motornak és a lábtartót is enyhén rázza ha behúzom elcsendesül és a lábtartó sem remeg.Levettem a deknit a kuplung oldalán de semmi hibát nem látok nem lóg semmi minden csapágy jónak tűnik.
nem véletlen csinálták meg ugy a tágulási tartályt... felőlem sufnizhat de tuti én nem tenném ezt is írtam ;) egy aksi miatt nehogy már átépítsen valaki egy motort....
Viszont az irányjelző/lámpa kapcsoló konzolom bánta..szal ah valakinek van olyan ami zsíír állapotú minden része működik, akkor írjon már
Na háj!
Megvolt életem első enduro cross versenye, és még érmet is kaptam. Különdíjazott lettem, mert én voltam a legkisebb géppel, és jól teljesítettem
Mintha baja lenne tőle...
egy 50 es sportkipuff szett érdekelne ?
akinek van irjon!
biztosan nem csinálnék semmi ilyet ;) sufni tákolmány, inkább vegyél egy új rendes akksit és nem kell mókolnod
Ugyan az lenne még a 3deci lehet sok is lenne
Köszi szépen! Szerintem neki is látok... majd teszek fel képet a sufnizásról.
Az előző hozzászólásodat nem igazán értettem

A tágulási tartálynak szerintem magassága elég fontos bár 1-2 cm valószínűleg nem számít. A lényeg ,hogy alul legyen a befolyó-visszafolyó ága. Mivel amikor a hűtőfolyadék melegszik akkor tágul és a tágulás miatt a hűtőrendszerben el nem férő víz megy át a tágulási tartályba. Viszont amikor hűlik vissza a víz zsugorodik, és a kitágult állapothoz képest nyomáscsökkenés lesz a hűtőben, így a hűtősapka visszaeresztő szelepén át visszaszívja az előzőleg kitolt mennyiséget a tartályból a hűtőbe. Tehát igyekezz az eredeti helyre tenni az új flakont. Mindenképpen tegyél a felső részére egy szellőzőt!
Ha valamit rosszul írtam javítsatok!
Rossz a billentyűzeteden a sima V? ez egy fórum nem a facebook...

Emberek!
Nem tud senki sem segíteni abban, hogy a kiegyenlítő tartályt lehet e helyettesíteni pl. egy sima MAX 3 decis flakonnal, mely fejjel lefelé lenne, alul nyomná bele a vizet mint eddig felűre megcsinálnék egy túlfolyót. Valamint hogy az mennyire mindegy hogy milyen magasságban van!?