1-2 ezer km múlva csere érett lesz a hátsó gumim..., valakinek van valami tuti típusa ami aszfaltra is oké, és terepen is megállja a helyét? tudom, ami mindenre jó az semmire sem
Ugyanis ez a heidenau k60 aszfalton szerintem nagyon oké, de terepen , kis sár, nedves földút és komolyan mondom 4. ben jár a hátulja amikor új volt a gumi, megküldtem nedves füvön, ott tünt fel először ,hogy mint ha 4. ben csúszna a kuplung , szóval szerintem az nem oké ,ha 80 cc 4.ben elvakar egy enduro gumit...
ma láttam egy dt-t, lehet csak számomra volt fura svájci inport, és rotoros gyújtás rajta gyárilag, arra figyeltem fel hogy a bal deknijén volt egy olyan mint egy olajbeöntő nyílás. Azt mondta a srác hogy stroboszkóppal lehet ellenőrizni... Kíváncsi vagyok rá ilyet még nem láttam, holnap talán tudok képet csinálni róla, mert szét kell kapni, széthullott a bele 54400km
Ugyanis ez a heidenau k60 aszfalton szerintem nagyon oké, de terepen , kis sár, nedves földút és komolyan mondom 4. ben jár a hátulja amikor új volt a gumi, megküldtem nedves füvön, ott tünt fel először ,hogy mint ha 4. ben csúszna a kuplung , szóval szerintem az nem oké ,ha 80 cc 4.ben elvakar egy enduro gumit...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
ha vkit érdekel írjon sürgős lenne másik motor vásárlása miatt!
Eladó a 80as DT-m.
Itt az emailem:marko1099@citromail.hu
Itt érdeklődj, ha érdekel akk képet is küldök.
I.á:145 000ft
és úgy nem megyek be
nem is tudok szerezni de már itt a fórumon megoldottam 1 palival(=
és sok sikert az érettségohez
Viszont holnap német érettségi. :/ Kérdés, hogy öltönyben DT-vel menjek-e?!
Qtak... há neten kapni kupakor zárral kulcsal , és ÚJ. 3000ft ba megvan simán...
Ákos
80 LC2-höz keresek tanksapkát, akár nem zárhatót is!
Ajánlatokat ide várom!