pontos csapágy méretet szeretnék 95-os yamaha 125-be , főtengely csapágy mivel a kivett darabok eltüntek , ugyan az a blokk mint ami a tdr125-be és tzr 125-be van
Fórum Lakok!
Nincs bekötve a külön olajzásom, valamint le van törve az összes felogatása a tartályomnak. Szereztem nagyobb 12 es akksikat és pont beférne a tartály helyére. Kérdésem az lenne hogy a kiegyenlítő tartályt miuvel tudnám helyettesíteni mert szétvágni nem akarom!?
Hát így látatlanban sok minden lehet. Forrasztás elszakad (kábelnél), letestel, megsérült...stb. Gázadásra erősödik a ciripelés vagy jobban világít a lámpa?. Mindegyik lámpa szar? indexek? akksi?
Milyen tűgörgőt ajánlotok a Dt80lc2-őmbe?
Nincs bekötve a külön olajzásom, valamint le van törve az összes felogatása a tartályomnak. Szereztem nagyobb 12 es akksikat és pont beférne a tartály helyére. Kérdésem az lenne hogy a kiegyenlítő tartályt miuvel tudnám helyettesíteni mert szétvágni nem akarom!?
Nemrég az én dt-mel is volt ilyen gond, a hengerfej tömítést kell kicserélni, és már jó is lesz.
A karbit kölcsönadtam egy havernak,de a gyárival is összerakható.
Hétvégén tudok képet csinálni.
üdv
Elméletileg igen, de ha kell, és van mintád, lemérsz 1-2 adatot, lemérem én is. :)
Nem idegelni akarlak! :D A Tárcsás első villa is 80-as dt-ről való?
világitásom nincs csak halovány