Ma elvittem a hengert a szakihoz.Amikor meglátta azt mondta hogy ilyen szart még nem látott.Ez nem hónolás rajta hanem karistolás csak megette volna úgy is a gyűrűmet ha nem ragadt volna meg olyan durva a felülete.És ráadásul annyira kúpos a fúrás hogy ne csodálkozzak hogy megszorult nem is értette hogy ment egyáltalán így.Alul szorul a dugattyú felül meg kóvályog össze vissza.A gyűrűk még meg sem koptatták a hengert meg sem látszik hol jártak.Vecsésen fúrták mert a mocit onnan hoztam akkor lett felújítva .
Valami kereskedő a srác kintről hozza a motorokat és javítja fel őket.Ezt azért írom le hogy ha valaki tőle akar venni nagyon figyuzzon oda.
Ja, azt esetleg valaki nem tudja, hogy ha a rendőr igazoltat minket, akkor milyen szankciókra számíthatok azért, hogy még csak 1 éves a jogsim? Elvileg ugye 2 éves jogsival vihetek utast a DT-vel. Minden papírja rendben van a gépnek, meg minden oké, de a jogsim csak ősszel lesz 2 éves. Foglalkozik ezzel a rendőr?
Azzal a részével nem lesz gond a hétvégének. Előző hétvégén úgyis kivette a drágám a "havi szabadságát", most hétvégén pótolni kell. (Hálistennek ő is így gondolja. ) És még motorozni is szeret.
Bár elég f.s időt mondanak szombatra, lehet nem lesz belőle semmi. :( (Mármint a motorozásból. )
Vagy ráülteted havert és te megnézed a láncot. Az a legbiztosabb. Ráadásul ha rajta ülsz és lehajolsz, akkor fentről nézve kell megállapítani, hogy mennyit mozog. Csalóka
Ezeket vágom, direkt nem erőltettem kis fordulaton, az 2T motornak amúgy se a kedvence. De nem is üveghangon jártam. Fordulatot nem tudok írni, mert nincs fordulatszámmérőm, de úgy fülre olyan egészségesen alacsony fordulaton jártam. Hétvégéig olyan 500 km lesz benne. Ha nem jön be a sz.r idő, akkor szombaton egy kisebb túrára megyünk barátnőmmel. Ezek szerint akkor nyugodtan adhatom neki az érzést két személlyel is?
igazából a bejáratás lényege az,hogy szép kerek hangon,nem túlpörgetve,de nem is pötyögve kell menni,úgy,hogy minimálisan terheld a motort.pl emelkedőket ki kell hagyni ilyenkor,kigyorsítást stb
Fúrás + dugó, gyűrű csere után kb. hány km-t kell járatni DT125R-t? Meg kb. hány km/h-val?
450 km-nél tartok. 200 km-ig 50-es tempóval jártam, aztán 300ig 60-70 közt. Most tartósan 65-70 közt megyek így 450 km-nél, de egy kétszer már kicsit megpörgettem.
Meg van feszítve elég tisztességgel, gyakorlatilag a láncon nem lehet észrevenni ,ha ráülök.
Amúgy pl. fal mellett állva simán meg lehet nézni. Egyik kézzel támasztasz a falhoz, másik kézbe pl. csavarhúzó és lenyúlsz és azzal megmozgatod a láncot.
Mumival holnap gurlunk egyet este! Van kedve csatlakozni valakinek?