Na hali, bocs ,h csak most írok csak most értem haza:)
Igen a futópályához mentünk ,ugyan oda mint múlthéten. Azt kell mondjam besz@rás jó volt ahogy ott húztak el felettünk a leszálló gépek. Aztán meg átmentünk a bökényföldi úthoz , ott volt ilyen gyorsulássosdi, ott elvoltunk, majd kb. fél kettőre hazaértem
Hali. csak a tartáj nincs meg :S de majd csináltatok.:D jó a gép rájöttem mi a baja. hülye fasz levegőszűrőnek 1 kibaszott nagy szivacsot rakott be ami tiszta olaj kosz stb. kiszedtem raktam bele rendeset és már 60 ig simán megy. :D
Hallo!
Ma megtereltem a kisDÉTÉT...110km/h... Utánna még motorzgattma lájtosan egy kicsit, majd leállítottam. És elkezdett folyni a vizem a kiegyenlitő tartályból. Néztem, nem volt forró a viz. Utánna már nem folyott. Ez mitől lehet? fehéren nem kezdett el füstölni meg semmi.. Hűtő vizet általában full-ra szoktam tölteni..
Sziasztok!
yamaha dt 125 ypvs és 125R elsó telók szerintetek megeggyeznek? vagy esetleg nincs valakinek eladó! az sem baj ha darabokban van.igazából csak a bal oldali aljára lenne szükségem!
értem apuci akkor az lessz megnézem aztán amit kell cserélek...valahol örülök is neki hogy nem kell nagy költekezésbe kezdenem mert.... mindenesetre köszönöm.
hali. ugyebár a mocim 40 nél baktatott, és ma elmentem tankolni és csak kevés olajat raktam hozzá (mivel az előző gazda kiszedte az olajtartályt:S )és így úgy ment mint a mérgezett egér 60 ig kihúzattam:D kb 1 km át úgy ment utána kezdődött minden előről. ez mitől van? mert már nem vágok karbin megint áligattam össze vissza de sehogy se 45 a max :S
Igen a futópályához mentünk ,ugyan oda mint múlthéten. Azt kell mondjam besz@rás jó volt ahogy ott húztak el felettünk a leszálló gépek. Aztán meg átmentünk a bökényföldi úthoz , ott volt ilyen gyorsulássosdi, ott elvoltunk, majd kb. fél kettőre hazaértem
Amúgy meg nem egyforma a telója.
Ma megtereltem a kisDÉTÉT...110km/h... Utánna még motorzgattma lájtosan egy kicsit, majd leállítottam. És elkezdett folyni a vizem a kiegyenlitő tartályból. Néztem, nem volt forró a viz. Utánna már nem folyott. Ez mitől lehet? fehéren nem kezdett el füstölni meg semmi.. Hűtő vizet általában full-ra szoktam tölteni..
yamaha dt 125 ypvs és 125R elsó telók szerintetek megeggyeznek? vagy esetleg nincs valakinek eladó! az sem baj ha darabokban van.igazából csak a bal oldali aljára lenne szükségem!
XWolfX azé dobhatnál egy MSN vagy skype os dolgot....
Karbi üza szintet nézted mán ?
ÁKOS
azért ennyi mert eladni akarom nem árulni! semmi baja kikell próbálni. :)