Meg tudná valaki nekem mondani most gyorsan, hogy a yamaha dt 80 lc 2-nek a kartervédője milyen magasan helyezkedik el a földhöz képest? Magyarul legalább mekkora bakot kell alátenni, h megálljon a motor, de a kerekek a földön legyenek?
Nos, valamit találtam, csak az a gond ,hogy a gépkönyv a 80LC és LC2-t tárgyalja, és nem mindíg írtem ,hogy mikor melyikről ír, mert van különbség. A dugós-palástos ábra az LC ről szól, de a főtengelyesnél nem tudom...
méret szerint is volt nekem nézve, úgy volt ,hogy van is egy wertex ami jó hozzá. Azt hiszem éppen a megrendelés előtt derült ki, hogy a fejmagasság nem stimmel
Hát... nekem egy haverom intézte ezt a fúrás-dugószerzés ügyet aki elég régóta ebben utazik, náluk ez a javítás tuningolás ilyen családi vállalkozás. Ő nézegette katalógusban is és csak ezeket találta
Az olajcsövedet nézd meg ami a szívócsonkra megy.Nemrég lehúztam én is és beindítottam a gépet ellenőriztem hogy megy-e a szivattyú pont olyan szuszogó hangot hallottam amikor nem volt rajta az olajcső mint amit te is írtál.Ellenőrizd nem-e repedt ki vagy lecsúszott mert megragad a géped....
apuci most jöttem a géptől megnéztem! kipu le aztán gondolkodtam hogy hogy fogom látni hogy mozog-e valamerra a dugó mert bedugtam az ujjam és tökre nem láttam tőle semmit aztán rájöttem hogy érzésre. de hallani is lehetett hogy kotyog. szóval csapszeg, tűgörgő csere. igy menyitmehetek még vele szerinted?szerintetek? héten ha jóidő lesz lehet motorral megyek be városba oda vissza 50km. megveszem a belevalót
A fejidomban, ahol van a lámpatartó keret, azon van két csavar, az alsóval tudod állítani a magasságot. Ha jó a magasság és alig világít, nézd meg a csatlakozókat, és hogy milyen égő van benne. Lehet túl nagy, vagy túl kicsi.
Köszönöm, de én csak olyat adok el, ami a típusnak megfelelő átalakítás nélkül, ha valakinek van rá igénye, akkor küldök neki beluga dugót és saját felelősségére azt csinál vele, amit akar.
Ez különben azért van így, mert egy dugó nagyon ritkán romlik el (szinte soha) a saját hibájából (megragad,eltörik,elolvad,stb...) és sokan próbálják szegény dugót hibáztatni és áthárítani a felelősséget. Ezt egy átalakított dugónál könnyebben megtehetik.
Fontos lenne.
Üdv