ezt nem tudom neked így elmagyarázni, nem megsérteni akarlak ,de ha ez gondot okoz vidd el szerelőhöz ,hogy rakja be a betéteket, az életed múlhat a féken...
szerintem semmi baja a hajtókarnak... de ha olyan fémreszelék van lent is a főtengelynél....szerintem nem utoljára szeded szét egy biztos amit tudok javasolni. ha bármiről leszeded a hengert,első dolgod az legyen hogy egy tiszta rongyot beletőmsz a főtengelyhez!nemcsak azért mert a reszelék lemegy. hanem azért is mert bármi le eshet egy anya,egy alátét....persze ha nem akarod tovább szedni a blokkot.további jo szerelgetést
ÚJ Dt tulajdonos lettem:) szerintetek megérte megvenni egy 125R 94 es évjárató motort?:) bár nincs meg egy hete de az olajzás tönkrement .G Most vihetem furatni a henger + új dugót kell belevegyek:S Szerintetek megérte a vásárt?:S Amúgy egy Aprilia Sr 50 street et adtam érte.. mit mondoltok?
Hát az a hajtókarban van, de ha elfér, akkor belehet próbálni, Simsonnak nekem 24-es rémlik. "Alúlméretezték" úgy ahogy kell szerencsére.
A görgőméretek szinte egészen biztosan 12x16x13 és 18x24x13-asak.
Bár este 10kor fáradtan és fejfájósan taknyosan nem megy mindig.
Ha meg keskenyebb a DT-é, akkor síkköszörüvel kétoldalából kell leszedni.
Az iylen reszeléket a csapágy gyakorlatilag azonnal beszedi, és hamarosan tönkrmegy.
Ha felül vagy alul letörölhetetlenül besötétedett, meglilutl, elkékült, akkor kuka sajna.
Ha szép színes a hajtókar, akkor megszívtad.
Szgy től érdemes tartózkodni.
ÚJ Dt tulajdonos lettem:) szerintetek megérte megvenni egy 125R 94 es évjárató motort?:) bár nincs meg egy hete de az olajzás tönkrement .G Most vihetem furatni a henger + új dugót kell belevegyek:S Szerintetek megérte a vásárt?:S Amúgy egy Aprilia Sr 50 street et adtam érte.. mit mondoltok?
A görgőméretek szinte egészen biztosan 12x16x13 és 18x24x13-asak.
Bár este 10kor fáradtan és fejfájósan taknyosan nem megy mindig.
Ha meg keskenyebb a DT-é, akkor síkköszörüvel kétoldalából kell leszedni.
Előre is kösz!
Meg tudja nekem mondani valaki a a teleszkóp porlehúzó pontos méretét?