Hali mindenkinek itt a tavasz mindenki a szabadba jönnek az akciók én is AKCIÓ san adom féktárcsáim rendelés esetén ajándékot mellékelek a dobozban ami meg lepetés de biztos örömet fog okozni ilyen még talán sehol sem volt boltban ilyet biztos nem kapsz szóval a MEGLEPETÉSES AKCIÓS FÉKTÁRCSÁT KERESD legyen az hullámos vagy gyári akár milyen egyedi nálam biztos meg találod (msn elérhetőség az adatlapomon)
nem tudom mi lehetett a baja, de tekertem neki egy kis alapjáratot aztán most pötyögött 10 percig alapjáraton. Alacsony volt nagyon az alapjárat lehet az miatt lehetett hallani ahogy szív, vagy nemtudom, de most jó :) köszi :)
Dugattyút tudtommal CSAK a For Yamaha és az Ambika gyárt hozzá /legalább is itthon azt lehet beszerezni/, vagy a Yamaha szalonból azthiszem olyan 25-30000 ft körül a gyárit . Hajtókar beszerzése is lehetetlen feladat ha 2ra típusó, kivétel a Yamaha szalon, csak ott megint kb. az egész motor árába kerül. Tehát érdemes a hajtókart felújítattni.
nem fogy a váltó olajam, ez szerintem kizárja a főtengely szimeringet. Gyertya benne kipu is meg van húzva. Lemegy 1000körülire a fordulat lehet hallani ahogy szív-fúj és nemsokkal később le is áll. De a hang egyértelműen a jobb oldaláról jön. Gyertyának szép színe van, nem hinném hogy hengertalp, mert akkor kéne kitoljon benzint is, nem?
Csalóka lehet. Nézd meg a kiput, hogy bent van-e rendesen és a gyertyát is. Szerintem az olajon keresztül nem nagyon hallod, hogy a főtengelyszimeringen szív. Hengertalp tömítésnél nézném még.
Világítás nem az akkuról megy. Szerintem simán állíts a fényszórón. (De az is lehet, hogyha nagyon fentre állítod nem fogsz látni vele, mert gyenge hozzá) Milyen típus az 50-es?
sziasztok!
az mitől lehet hogy 3500-as fordulaton ciripel a blokk?19.000 km van a motorban.DT80LC2. én a dugó-gyűrű-henger-csapszeg-tűgörgőre gondolok hogy az érett cserére! ha tényleg ez hol tudok venni hozzá jó dugószett-et?
Sziasztok! Van 2 motorom egy dt 125-ös meg egy dt 50,es, na most az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy a kicsin olyan a hosszufény mint a nagyon a rövid. Az lehet a probléma hogy az akksi megvan halva a kicsibe? Mert megvan! A a 125-ön nagyon messzire elvisz a fény de a kicsin kb 7 méterre.
Én meg ablakot nem vágnék rá, tehát nincs.