Srácok!Mit tudtok arról,hogy milyen henger van a 125r-es dt-ben?Mert ha a tzr-el és a tdr-el megeggyező blokkal szerelték,akkor valószínűleg nicasilos?
Üdv. Jó régi masina lehet, úgy látom még nem poweres. Dt felújitásba nem vagyok járatos hála istennek, de lenne egy kérdésem. Ott a váltónál az a rúd két gumiharangall a végén mire szólgál?
Helló! Azt szeretném megkérdezni, hogy Dt 80 asba mekkora az alapméretes dugó? vagy van valakinek táblázata, hogy mekkora hengerbe mekkora dugó kell? Szerintetek mennyiből jönne ki egy házi felújítás? ( terveim: csapágycsere a főtengelynél, simmeringek, persze tömítéskészlet, hengerfúrás.) De ki tudja mit rejt a blokk mert nem biztos, hogy csak ennyi lessz.
Szerintem jó, lényeg, hogy fullszintetikus legyen. A váltóba 750 ccm olaj kell, de elvileg rá van írva. Beíndítod a motort, az ketyeg alapjáraton, te meg szépen beletöltöd a hűtővizet, úgy nem lesz levegős.
Helló! Ha jó olajat akarok a váltóba és a keverékbe akor mit vegyek? Keverékbe az IGOL jó?
Hogyan kell a hűtő vizet feltölteni? Ja és a váltóba menyi olaj kell? "2004 dt125x"
Előre is kösz!
Sziasztok! lenne egy kérdésem!
Három hónappal ezelőtt újíttatm fel a 125-ös dt-met!
100 000 Ft-ot költöttem rá Dugattyű, hajtókar, főtebgelycsapágy.
És a minap leszedtem az oldaldeknit!És észrevette hogy kotyog a lendkerék ami a főtengelyen van!
És nem is kicsit!
És van egy kis kattógó hangja a motornak azóta amióta megcsinálták!
És a motor Kb 4000 km-t ment!Még anyitt sem!
Ez nagy baj ugye?
Köszönöm!
Ha valakinek kell valami alkatrész 125-ös 10V (dobfékes, nem poweres) tipusú DT-ből írjon!
Hogyan kell a hűtő vizet feltölteni? Ja és a váltóba menyi olaj kell? "2004 dt125x"
Előre is kösz!
Három hónappal ezelőtt újíttatm fel a 125-ös dt-met!
100 000 Ft-ot költöttem rá Dugattyű, hajtókar, főtebgelycsapágy.
És a minap leszedtem az oldaldeknit!És észrevette hogy kotyog a lendkerék ami a főtengelyen van!
És nem is kicsit!
És van egy kis kattógó hangja a motornak azóta amióta megcsinálták!
És a motor Kb 4000 km-t ment!Még anyitt sem!
Ez nagy baj ugye?
Köszönöm!
Ne terheljük a fórumot ezzel tovább
ati88 kukac freemail . hu az email címem.
Kérlek írd meg hogy kedden mikor érsz rá.
Üdv:Attila
A jelző alja 1500.
1000 Ft?
kedden megyek pestre, meg tudnánk ejteni az üzletet
hűtőmaszkod, ford.mérő spirálod nincs?
1500ft XXII. ker.
Mennyiért adod illetve hol lehetne átvenni ?
Nem te kérdezted a jeladót a Vaterán tőlem?
a kipuff ára 20ezer Forint.
Azért kipróbáltam volna
Mostmár csak azt mondja meg valaki hogy ki lehet-e cserélni a nagyob méretű féktárcsa miatt a supermoto kereket endúróra?