Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!
lábtartód nincs?
mert nekem a 80ason gumis van és ha full sár mindig csúszik
az a fém fogazott kivitel érdekelne
köszi!
A 125-ösé , nem jó rá?
Én mondjuk 3,5cm mértem, de kizártnak tartom, hogy a 80-asba vastagabb telót tettek, mint a 125-be!
A teló felső szárának az átmérőjét mérd meg!
kalmikov@freemail.hu-ra írj!
Amit a Vaterán árulok annál újabb tipusú, elöl tárcsás, poweres 125-ös öm van, az a hűtőmaszk jó a te 80-asodra?-de az hiszem már beszéltünk.
Mennyi lenne a maximum amit megérne neked? Azért kérdezem, mert eladó a 125-ös dt-m, ha meg tudunk eggyezni , anélkül adom el.
kalmikov@freemail.hu- ra írd a választ!
uhhhhhhhhh jól benéztem.........
kuplungom csúszott ki mindig...
Asziszem én is valami brutális megoldáshoz fogok folyamodni. De nem tudom hogy ez a rézcső hogyan férne el nekem a gázkarnál. nekem tök pici tuskó van a bowden végén.
nekem is mindig szétment...
most egy réz csőbe tettem a bowden végét beöntöttem ónnal azóta nem csúszik ki
kb fél óra meló
8-as rézcső amivel az autógázt vezetik be
Tényleg jó technika, de szerintem jobb lenenne ha olyan 5-10másodpercig tartanád ott és öszehasonlítás képen az égésnyomokat vizsgálnád :D
Más, Ma megint beszívtam megyek a városba és pukk gázbowden szétjöt idén már harmadszór. M
Mindig a gázkarnál szétcsúszik a tuskó, Pedig baromi erösen meg van húzva és most már be is zineztem a végét. Esetleg van valakinek jó, bevált megoldása a próbléma orvosolására? És még egy kérdés, hogy ez nálatok menyire szokásos dolog?
olyan 0,7-0,9 másodperces kéztartási idő az ideális..........
Kedves xlzx sajnos alég puritán a 92-es 50-es Dt-ém. Még egy francos hőmérőt sem bigyesztettek rá XD
jó technikád van!
Szép estét!
Szeretnék tanácsot kérni olyanoktól akiknek léghűtéses Dt-jük vagy egyéb léghűtéses gépük van. Szóval az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen léghűtéses blokknál nagyjából mekkora hőfok a normális? Ha én egy huzamosabb intenzív városi használat után még megtudom simogatni a hűtőbordákat (úgy 0,5-1 másodperc múlva elkapom a kezem) akkor az már túl meleg vagy még melegebb is lehetne?

Előre is köszz és jó motorozást.
Biztos hogy LC

Nem tud valaki a motoromhoz komplett váltót?
YAMAHA DT80 LC ezekszerint.
Sziasztok.Van egy yamaha dt 80-as motorom ,aminek eltört a felső teleszkóptartó ,,kiflije"",amit nem lehet megjavítani,tehát ki kéne cserélnem.De elég sürgős lenne,mert júliusba el szeretném adni,és feltétlenül ki kell cserélnem,mert balesetveszélyes,Bontókban már néztem,de sajnos nem volt.Ha valakinek esetleg van ilyen alkatrésze vagy tud helyet ahol lehet kapni nagyon szépen kérem,hogy szóljón mert sürgős!Az alkatrész átmérője 4cm.
Még fénykoromba, mikor nagyban gyártottuk faterral a különböző kipufogókat mindenféle motorra, mindig üveggyapotot raktunk bele.
Nekem nagyon ritkán volt az, hogy kilógott egy-egy elégett üveggyapot maradék.
Mellesleg lehet jó ötlete van a haverodnak.
Én azt tapasztaltam, hogy a frissen berakott üveggyapottal más hangja (jobb, sportosabb) volt a motornak, mint 40-50 km után. Felszívta gondolom a gyapot a kipufogógázos benzin és olaj maradékot.
Szerintem próbáld ki azt a fém-surolót. :)
Azt mondta 1 haver (400-as KTM) hogy ne üveggyapotot tegyek dobba, hanem azt a vas mosogato szivacs cuccost, mert az üveggyapot neki kiégett rendszeresen... Szerintetek?
LC
Ezeknél a bontóknál szerintetek van DT80-hoz Komplett váltó.
Nem tudom hogy LC, vagy LCII-e a motorom, ha valaki ért hozzá, nézze már meg az adatlapomon, hogy melyik lehet.
Előre is kössz srácok.
Egy jól elkapott fotó. Délután fényképeztek le
én se hittem volna. lassan már többet költök telefonra mint amennyit egy hűtőmaszk valójában ér.
érdekes...nem hittem volna hogy nem lehet szerezni
Gróf László igen, úgy volt hogy majd hoz külföldről, de túl drágán tudott volna csak.
A vaterásat már láttam, de az az LC-hez való. Nekem LC2-öm van.
http://www.vatera.hu/yamaha_dt...
ilyen, vagy ettől újabb kéne?
vértestolnai 06204149431
Gróf talán Lászlónak hívják.
Ezt a listát már végigtelefonáltam. Senkinek sincs hűtőmaszkja.
aszem ott csak dt-t bontanak....
probáld meg ezeket, hátha valakinél van:
Japán bontott alkatrészek

1155 Alkotmány u. 37. 3066450, 30/6303662

Burmi használtalkatrészek
Csömör, Ady E. 18.
30/9510-644

Habi&Habi Kft.
1211 Bp. Védgát utca 43.
425-74-26

Motorbontó, Jánoshalma
Kápolna utca 75