Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáó Robeszka! Érdeklődnék a kipufogó iránt:D Mennyibe fájna ez?
Hali olyan gondom lenne, h. hiányzik a lendkerék felöli blokkdeknim (YAMAHA DT 125 R "91) ha valakinek lenne v. esetleg tudja h. honnan tudnék szerezni az írjon.Pls
Ja meg a légszűrőfedél is érdekelne köszke
van egy dt 80 as motorom alkatésznek eladó.hiányzik róla a dugó gyqrq a többi jó.Egyben vagy külön eladó vagy elcserélhtö bármire.számom:06203794742 freemail:rammstein20@freemail.hu msn:rammstein20@freemail.hu
Volna egy "polír" állapotú fekete ülésem DT-re, "polír" állapotú lilára cserélném :)
Illetve még mindig kellene DT80LC2-höz hűtőmaszk! Meg hőmérőhöz jeladó.
Akinek van kérem értesítsen!
Fics!
Azért mert sok országban leht vezetni 125ccm motort B kat. jogsival de teljesítménykorlátozássa.

Hogy beleférjen a DT ebbe a kategóriába ezért fojtást tesznek a kipufogóba és a kipufogó szelepet fordítva kötik be, tehát rossz fele forog--- nem nyit ki --- szűken tartja a kipufogo nyílás keresztmetszetét.

ha már itt tartunk van eladó nyitott Giannelli kipuffom (lejjebb)
Nem hiszem el hogy senki nem tud válaszolni?
Győrben, vagy Farádon (Győr és Sopron között félúton a 85-sz. főút mellett.)

Postai utánvét is megoldható (csak akkor szereznem kell egy elég nagy dobozt )

ha érdekel a többit szerintem privátban csehrobi@gmail.com vagy 70-375-6709
Hali!

Hol lenne helyileg?
hello, itt vannak a képek a korábban kínált giannelliről:
Sziasztok!

Ma délután meglepett a 125dtr-em össze-vissza rángat kihagy a gyújtás, nem tudok vele tovább menni, 1 óra tolás haza. Nálatok volt már ilyen? Hol keressem a bajt?
Szia alkatrésznek nem bonbázom szétt Fix 100 000-ért vihetö minden egyben..
Az miért van hogy még 2004-ig 22hp-s ra csinálták a dt-ket és utána már csak 15hp ?
Az igaz hogy ami 15hp-s az alul nyomatékosab mint a nagyob lóerős dt-k?
Hello sizukis

a dt vazat mennyiert adnad? nekem konkretan hatso feknyereg kellene úgy kompletten. ha rajta van akkor ok. és a 88as blokk?
Nem akarom a supermoto felniket elpaszolni. Most még nincs jogsim de ha minden jól megy akor a jövö hét végén ithon lesz a moci, jogsi meg csak december környékén lesz meg..... A motor meg most még olasz papíros és magyar forgalmija meg csak március környékén lesz és adig csak az erdőjárás maraDT!
Utána viszont RESZKESS ORSZÁGÚT!
Úgyhogy az SM felnik nem eladók csak kelene nekem endúró felni! Szoval akor hogyan is lehetne átcserélni?
Fics!
Ha gondolod,nekem lenne két gyönyörű állapotú endúró felnim gumikkal a szupermoto szettért cserébe esetleg egy kis árkorrekcióval!
Dobj egy e-mailt,ha érdekel a dolog:brekk21@freemail.hu
Esetleg a tárcsákat át lehet cserélni a felniken? Vagy hogy lehet ezt megoldani?
Help! Van egy dt125 x supermoto kerekekel és én veni szeretnék rá endúró kerekeket. Az lene a kérdés hogy, a féktárcsa nagyob a supermoto kereken mint az endúrón és hogy az nem-e gond? Hogyan tudom átcserélni?
freemailem is rammstein20@freemail.hu
yamaha dt teleszkóp féknyereg fékcsö munkahenger eladó vagy elcserélhetQ bármien értelmes motoros dologra számom 06203794742 vagy msn azon sokat vok rammstein20@freemail.hu
Sziasztok DT-sek van egy 94-es 125 DT vázam és két darab 125 blokkom egy 88-as és egy 90-es aki kapja marja jóval bontós ár alatt adom főleg huligánok vagy szerelők részére ha valakit érdekel itt a fórumon írhat.
rendben
ok,köszi!
Laller80: sokat számít :) persze it is kell a fordulat

Lord89, Lopakodó: hétvégén csinálok képeket aztán feldobom őket ide.
Hali!

Érdekelne a kipuff,tudnál róla képet kűldeni?
Hello érdekelne az egész rendszer együt de jelenleg nem ál ekkora öszeg a rendelkezésemre. Mivel most lesz meló 1-2héten belül meg tudnám vásárolni. Addig tudnál pár képet küldeni hogy mégis tudjam mire gyüjtök :) És te hol laksz?
vargag2@vipmail.hu